"servus! te ***? [enter]
am tastat gresit. am vrut sa zic: "mai ti minte cand eram noi ca 2 porumbei, si unuia dintre ei i se scula p....arul pe sirea spinarii cand se uita la celalalt..."
ceva de genul
Buna!
Ai putea vorbi cu el despre perioada din scoala generala.Cum i se pare la liceu, ce profil are el, ca al tau e; ca in generala invatai la; ii amintesti o faza hazlie de pe atunci, apoi ceva la care ai participat si tu si el; ca sa ii amintesti mai mult de tine; ii poti spune ca poate va intalniti, bine, si cu alti fosti colegi (sa nu pari disperata dupa el), ca era placut in generala.
E vacanta si va puteti vedea mai multi din fosta clasa si atunci il abordezi mai mult.
Preia initiativa si sigur vei gasi macar 2 colegi cu care sa va vedeti ( daca va intalniti: o imbratisare un pupic pe obraz si lui si celorlati, asa te va simti mai bine ).
Sau ai putea pune pe facebook o poza din generala, gen de la ultimul clopoteel, banchet, tabloul clasei si il etichetezi si pe el. ( o poza in care sa fiti toti frumosi ). am vazut ca unora le place sa puna si poze de grup.
Sper ca te-am ajutat.
De la un simplu salut si de la ce mai faci se poate ajunge la un suc, iar ulteriror vedeti voi. Curaj!
Incearca sa-l intrebi cum este la liceu, intreaba-l daca isi mai aminteste de momentele dragute petrecute in generala. nu stiu poate descoperi ca si el te place Mult succes :3 :*
Pur si simplu ia-o usor, intreaba-l ce mai face, cum e la liceu, daca isi mai aduce aminte de generala... Si vezi cat de interesat o sa fie.
Fa-ti pur si simplu curaj si intra pe el, intreabalce mai face si din astea, ia-o usor si o sa iti dai seama daca e interesat sau nu