| dOody a întrebat:

Buna :* De ceva timp imi place de un tip. Eu sunt genul de persoana un pic timida, iar el e genul de baiat de "cartier". Cum i`as putea da de inteles ca il plac, fara sa cad in ridicol?happy

Răspuns Câştigător
| Gabriella_1938 a răspuns:

Oti sa incepi sa nu ii spui chestii de genu` ca il iubesti pentru ca i se va urca la cap si isi va batea joc de tine. Parerea mea este sa vorbesti cu el ca prieteni si poate mai apoi sa te gandesti la o relatie cu el.
Trebuie sa te cunoasca mai intai si sa-si faca o parere despre tine, sa te cunoasca si chestii de genu` asta.
Sper ca te-am ajutat. happy

3 răspunsuri:
| love_6120 a răspuns:

Buna!
Sincer si eu am fost asa dar dupa o relatie cu un baiat de o luna mi-a trecut acum nu mai sunt timida. Acum sa revenim la tinehee hee deci daca nu ai curajul sa i-o spui in fata vorbeste cu el pe mess mai intai. pe urma o sa vorbiti si cand va intalniti. Este de ajuns sa vorbesti fata in fata cu el decat un pic si el isi va da seama ca il placi. Zambeste-i frumos si da-i mai multa atentie dar sa nu exagerezi cu atentia asta ca se va simti nu tocmai bine si pe urma te vei mira ca de ce nu te mai baga in seama. Arata-i ca il placi nu ca esti disperata dupa el big grin. Asa ca fi tu insuti si e de ajunswinking

MULT SUCCES!

| dOody explică:

Am uitat sa mentionez ca ne cunoastem de un an si ceva. suntem amici.big grin dar nu stiu de ce dintr`o data "mi s`a pus pata". In cazul acesta ce as putea face?

| GyeBaek a răspuns:

Pai incerca sa vorbesti cu el, sa te apropri de el, si cand crezi ca-i momentu sa-ispui spune-i.