| andutza09 a întrebat:

De ceva timp imi vine sa ma masturbez din cand in cand...am facut-o de mai multe ori, dar nu am bagat decat odata degetul si a ramar o picatura de sange pe el dar apoi nu a mai curs.Mai sunt virgina?

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

E posibil sa-ti fi fisurat himenul, dar asta poti vedea singura, ca sa fii sigura.Iei o oglinda, stai in sezut, cu picioarele desfacute si orientezi oglinda astfel incat sa vezi la intrarea in vagin daca himenul mai e sau nu intact.Ideea e ca trebuie sa stii si ce trebuie sa vezi.
Oricum, virgina esti si vei fi pana in momentul in care vei intretine relatiile intime cu cineva, indiferent daca mai ai sau nu himenul intact.

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Se pare ca te-ai dezvirginat...dar nu prin metoda normala, ci prin masturbare!

Picatura de sange e dovada!

Felicitari! Cand te va intreba fiica ta peste 30 de ani cand te-ai dezvirginat, o sa-i spui mandra ca ai facut-o singura, cu degetelul din dotare, si la 11 ani...

Tine minte: cu jucariile trebuie sa te joci nu cu partile private! Poate ai tai nu te-au invatat inca!

| St3fU a răspuns:

Pai daca l'ai bagat doar putin, inca mai esti. daca iti intra degetul cu totul inseamna ca ti s-a rupt himenul si nu mai esti virginathinking

| andreii2 a răspuns:

Esti virgina pana in momentul in care ai relatii sexuale cu un baiat.Nu te dezvirginezi daca te masturbezi.

| sibel19998 a răspuns:

Andutza09, asa mi se intampla si mie.De explu, azi 15.04. 2011 ma masturbat.Si nu stiu de ce?

| andutza09 explică:

In plus am 11 ani si nu mi-a venit inca ciclul...stiu ca sunt cam mica dar...

| andutza09 explică:

Vreau sa va mai spun ca nu am simtit nimic daca va ajuta cu ceva...