| youandmeislove a întrebat:

de ceva timp simt ca m-am indragostit de un barbat mai mare ca mine cu 10ani eu am 16 ani.care e insurat adica sta cu o fata de varsta mea.inainte nu eram interesata de el dar de ceva timp ma simt atrasa de el..si el intreaba de mine, cand ma intalnesc cu el incearca sa se bage in seama cu mine ma atinge...si nu stiu ce sa cred ca vrea de la mine:-(

Răspuns Câştigător
| minho a răspuns:

Pai daca este cu o alta fata dar tot se da la tine si te atinge etc.inseamna ca este neserios. Daca ii place de tine ar trebui sa-ti spuna direct si sa se desparta de cealalta.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NuMaContrazice a răspuns:

Bai da ce mai profita astia de 20-30 de ani de fetele ca voi, nu pot sa va inteleg, ce crezi ca ar vrea ala de la voi mah? SEX! Atat! Dupa ce se satura de voi isi gaseste una de 20-25 de ani si se insoara, nu va mai faceti iluzii fetelor, uitati-va la baietii de varsta voastra ca aia mari is bat joc de voi!

| LolaLollita a răspuns:

Tu ce crezi ca vrea un barbat de 26 de ani de la o adolescenta de 16? Daca intr-adevar te place, daca, se va desparti de cealalta si va incerca sa te cucereasca. Daca nu, pentru el esti doar o optiune. Ii cedezi, bine. Nu ii cedezi, cauta alta. In orice caz, el are o rezerva, si anume prietena lui.

| lolylolypops a răspuns:

Cum ce vrea? Vrea sa fiti impreuna,te vrea pentru o noapte sau o saptamana i se pare ca esti buna, ca arati bine si apoi daca ii cedezi la pat te va parasi si va uita de tine, ai grija mare cu ceea ce vrei sa faci!
Apropo esti virgina? Daca da lasa-l in pace si nu te mai gandi la el incearca sa iesi cu baieti de varsta ta, el nu e potrivit pentru tine si diferenta este deja prea mare mai ales daca el e cu alta, inseamna ca e un tip periculos(pedofil)ai mare grija, depinde si de tine! Daca esti virgina(repet)categoric nu!
Asta e parerea mea!

| คηηє a răspuns:

Din ce ne spui tu, acest domn vrea SEX... Ai grija si Have a good day!

| Vix999 a răspuns:

Pai cum ce vrea? Ce poate sa vrea un pedofil de la o victima de'a lui? Sex, logic...

| Against a răspuns:

Atata timp cat are prietena, ar trebui sa pastrezi distanta, ca n ucred ca tie ti-ar conveni ca cineva sa se bage in relatia voastra, si ar trebui sa ii spui si lui asta.