| JustMe2099 a întrebat:

De ceva timp sunt împreună cu un tip, ne cunoaștem de câțiva ani, iar înainte eram cei mai buni prieteni. El mi-a spus deja acum ceva timp ca mă iubește, dar eu i-am zis că încă nu pot să îi zic că îl iubesc, pentru că, momentan, nu simt asta. Am avut destui prieteni, dar niciodată nu m-am îndrăgostit cu adevărat și acum mi-am dat seama că am acest sentiment pentru el, dar nu vreau să-i spun pur și simplu. vreau s-o fac de Valentine's Day într-un mod mai special, dar simplu. Ce aș putea sa fac? Am nevoie de câteva idei happy Mulțumesc! big grin

9 răspunsuri:
| EVOLUTION_5448 a răspuns:

Nu ar trebui sa-i zici de Val. Day. Daca asta simti atunci zi asta in felul tau, dar nu astepta sa vina o zi speriala. Ziua aceea speciala o faci tu cand vrei sa fiewinking, nu trebuie sa fie o zi care-ti zic altii ca e "speciala".
Cand aveti mai mult timp imrepuna si sunteti singuri ar trebui sa-i zici cu cuvintele tale... si sa-i zici ca ai vrut sa fi sigura ca asta simti cu adevarat, si de aceea nu te-ai grabit.
Asta-i parerea mea. happy Adica eu cu prietena mea nu am facut niciodata ceva special doar ca era Val. day sau chestii de genul. ci facut aleatoriu, cand era timp si momentul potrivit (din punctul meu de vedere).

| corbulalbrosu a răspuns:

Sa te hotarasti. Mai ai la dispozitie 3 zile. Multa fericire.

| neutrino a răspuns:

Vrei s-o faci, sau nu stii ce si cum sa faci?

| JustMe2099 explică (pentru neutrino):

Vreau s-o fac. Dar nu stiu cum. Adica vreau sa fie ceva mai original.

| neutrino a răspuns (pentru JustMe2099):

"Mai original " nu ai cum, exista o singura metoda veche de cand lumea si depinzi de cata meserie stie el. Tu insa ii poti face o mancare buna caci lui ii va fi foame dupa aceea, dupa care se va culca ca orice om tare obosit.

| T0T a răspuns:

Ii faci o declaratie de dragoste insotita de un cadou, poate un ceas, un parfum, un tricou care sa fie la fel cu cel pe care il porti si sa aiba un mesaj sa se completeze tricourile sau acelasi mesaj...

| Lawliet14 a răspuns:

Zii de Valentine's Day! Nu asculta sfaturile astora. Just trust me! Acum trebuie doar sa te gandesti cum ai putea-o face. La asta n-am habar si trebuie sa pastrezi o originalitate. Nu ce fac altii, ce ai face tu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai degraba ii zici inainte sau dupa 14 feb. eu unul cel putin as zice ca imi zici doar pentru ca e "sarbatoarea" aia tampita si nu ca o zici cu adevarat.

| Kribzoner a răspuns:

Ai putea sa ii cer sfatul despre un cadou pe care ai vrea sa il faci unui baiat. Iar de Valentine's day ii oferi acel cadou de care el ti-a spus happy