| TraficantDeTurtaDulce a întrebat:

De ceva vreme.incep sa stiu ca se va intampla ceva.de exemplu.vin obosita de la scoala.si ma pun in pat.adorm.si visez ca vine nasa memei mele la mine si ii spun: "Froamasa vesta... e a lui Denisa (fata nasei)".
-Da! Iti place?
-E frumoasa.
Ma trezesc si ea era la noi.si ma duc in bucatarie avea vesta din vis.si ii spun:
-Frumoasa vesta. ea:
-E a lu' Denisa
Am inceput sa tremurrr! si ma`m speriat foarte tare.sau cand coboram niste scari ziceam ca n`am cum sa pic p scariile astea.cand ma intorc.ma striga mama si ma impiedic si cad!
Va rog spuneti-mi ce sa fac. e din ce in ce mai nasolstraight face

5 răspunsuri:
| sHE_4618 a răspuns:

Probabil esti doar paranoica. Sincer, cand eram mica visam sa fiu un 'medium' sa pot sa-mi dau seama de anumite lucruri. Poate oboseala acumulata pe parcursul zilei isi spune cuvantul. Sunt sigura ca nu e nimic serios. Calmeaza-te si incearca sa treci peste, probabil sentimentul va disparea cu trecerea timpului. Sau, eventual incearca sa cauti pe net cazuri asemanatoare, poate vei gasi ceva mai folositor decat ceea ce ti-am spus eu. Succes si ai grija cu scarile.

| Veroniquest a răspuns:

Hmm.cu visul.eu cred ca au povestiti cele 2 femei[mama ta si nasa] despre vesta,iar tu prin somn,ai auzit,ceva, fiind intr-o stare de somn-treazhappy asa s-a format "chestia" ca altfel nu pot sa ii zic, astahappy
Iar cu scarile...cu gandul sa nu cazi,cine stie, de ce te-ai impiedicat, cum te-ai uitat in spate.si ai cazut.si mie mi se mai intampla.stai linistita.tongueoh go on

| summer12 a răspuns:

Poate ai premonitii. Si eu am avut o perioada.

| A3tius a răspuns:

laughing poti sa fii prezicatoare. E un fel de dar din nastere testeaza-ti puterile si nu fi speriata. Poate fi ceva trecatot, iar daca nu, considera-te privilegiata, nu o ciudata

| ♥andreyusca11♥ a răspuns:

Sicer si eu am asa ceva si sunt extrem de sperata! am visat cu ochii deschisi ca statea la bazin si vorbeam cu mama si cu matusa mea iar mama era in costum de baie rosu iar un copil sa inbit in mine si eu ma stropit! am visat asta mei demult iar ieri asta s-a intamplat! credeam ca e o stare de deja vu1 dar ma duc undeva si deodata imi amintesc ca am visat asta! DAR DACA SPUN CUIVA matur nu ma crde! deci cred ca suntem intr-un fel surori de premoniti!winking