Pai,eu as zice sa ii spui da.Adica...cum ai putea sa il iei pe ocolite si in acelasi timp sa si reiasa ca vrei!? Dar trebuie sa te asiguri ca il placi cu adevarat mai intai.Adica nu poti sa spui ca da, si relatia sa dureze o zi.Ai grija la ce iti doresti cu adevarat! Uita-te mai adanc in inima ta inainte sa faci un pas important.
Nu prea este direct, din contra este potrivit stai fata in fata cu el si spune-i sentimentele tale... NU ai ce pierde.BAFTA
E prea direct sa-i spui mamei tale "da", cand te-ntreaba daca ti-e foame si tie iti e? Ei, asa ceva e si cu intrebarea baiatului. Raspunde-i ce simti si gata.
E cam ciudat insa am aceiasi situatie la scoala, si sa-ti spun ce baiatul e cam timid si nu ma prea astept la o asa cerere.Insa in cazul tau succes si presupun ca veti fi fericiti.Raspuns pozitiv nu uita.
Pai daca iti place de el si crezi ce e corect ii rasp cu da. daca nu esti hotarata ii sp. ca te mai gandesti. si o sa gasesti pana la urma o solutie bft! funda?
Pai tu poti sa ii raspuzi usor, usor cu un da dar sa nu il spui prefacut. Daca TIE iti place de el si el te place pe tine ai unda verde sa ii spui ceva de genul:
"DA, MIE IMI PLACE TARRE MULT DE TINE SI DUPA PROPUNEREA TA : DA DORESC SA FIM IMPREUNA!"
SPER CA TE-AM AJUTAT...MACAR PUTIN