Banuiesc ca el doar se joaca.Te tine in sah ca sa nu poti sa-l parasesti si pozeaza in fata prietenilor ca mare cuceritor.Relatiile virtuale merg destul de bine,cand ambii VOR sa se vada si sa vorbeasca zinic.El,are viata lui,umbla liber,face ce vrea,dar,pentru ca nu vrea sa te piarda mai intra si pe mess, te mai si suna, iti mai trimite si un sms...Si tu rabzi! Eu i-as fi dat papucii din prima seara,atunci in vacanta.Ce sa faci? Sa incetezi sa-l cauti si sa fii ceva mai rece cu el. Daca se nelinisteste si te intreaba de ce te-ai schimbat,atunci e bine,simte ceva pentru tine. Daca nu-i pasa, lasa-l si tu de tot, se bucura ca i-ai dat pace sa-si vada de-ale lui! Mult noroc!
Nu te iubeste nu cred pentru ca daca te iubea venea te cauta pe mess pe acasa dar asa nimic ca poate are sentimente pentru altcineva si pe tine te tine pe post de a 2 gagika...nusu adica nu prea cred ca asta se numeste dragoste inceraca sa.l uiti si gasesteti unul de treaba pentru mie mi se pare ca esti o fta super cool