| RenesmeeLuv a întrebat:

De Craciun am cunoscut un baiat, avenit sa ma colinde si din seara de 25 cand a venit la mine suntem impreuna. E o relatie la distanta, dar ne'am vazut de aproximativ 6 ori. in aceste 4 luni sad. De Paste de'abia asteptam sa ma duc la disco, la el in oras sa ne putem vedea.Prima seara a fost destul de ok, dar daca ma deranja ceva, eu plecam si el nu venea dupa mine... incerca poate rar sa ma opreasca doar prietenii lui il convingeau sa vina sa isi ceara iertare. A 2-a seara nu o a venit sa ma salute.Eu nu m`am dus la el. Am stat asa toata seara, eu cu grupul meu, el cu al lui.Am incercat sincer sa il fac un pic gelos, ma tem sa nu fi exageratlaughing Spre dimineata mi-a trimis un sms ca vrea sa ne desp. si ca eu am ales asa, at asa o sa fie. cand a iesit afara m-am dus sa vb cu el. Am lamurit si dupa aceea cand am intrat in disco el mia tr sms sa ma duc la el.Eu nu am vrt pentru ca prietenele mele ziceau sa nu merg. El mi-a zis ca ma iubeste si prin sms si la tel.De at am mai vbt, m`a mai cautat dar nu zilnic sad Zice ca ma iubeste da nu zice ca sa ne impacam.Eu il iubesc!love struck Vreau sa ne impacam dar nu stiu ce sa inteleg. Spune ca ma iubeste dar nu ma cauta prea des, nu zilnic. Vreau sa stiu voi ce credeti? Ce sa fac? ce simte? funditalove struck

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Banuiesc ca el doar se joaca.Te tine in sah ca sa nu poti sa-l parasesti si pozeaza in fata prietenilor ca mare cuceritor.Relatiile virtuale merg destul de bine,cand ambii VOR sa se vada si sa vorbeasca zinic.El,are viata lui,umbla liber,face ce vrea,dar,pentru ca nu vrea sa te piarda mai intra si pe mess, te mai si suna, iti mai trimite si un sms...Si tu rabzi! Eu i-as fi dat papucii din prima seara,atunci in vacanta.Ce sa faci? Sa incetezi sa-l cauti si sa fii ceva mai rece cu el. Daca se nelinisteste si te intreaba de ce te-ai schimbat,atunci e bine,simte ceva pentru tine. Daca nu-i pasa, lasa-l si tu de tot, se bucura ca i-ai dat pace sa-si vada de-ale lui! Mult noroc!

1 răspuns:
| Anda_6115 a răspuns:

Nu te iubeste nu cred pentru ca daca te iubea venea te cauta pe mess pe acasa dar asa nimic ca poate are sentimente pentru altcineva si pe tine te tine pe post de a 2 gagika...nusu adica nu prea cred ca asta se numeste dragoste inceraca sa.l uiti si gasesteti unul de treaba pentru mie mi se pare ca esti o fta super coolbig grin