| AndreyTheGuy a întrebat:

Buna, de curand a inceput sa imi placa de o colega care este considerata "curva" clasei datorita ca avut multi iubiti si nu stiu cum sa intru in vorba cu ea si ce reactie o sa aiba prietenii, iar pe langa asta tot timpul asta toti au crezut ca imi place de alta fata datorita ca am zis de care inca imi place de ea numai ca am vazut ca ea este atrasa de alt baiat. Ce sa fac? Ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Xpressurself a răspuns:

Cheam-o in oras sa va plimbati, ai un grup de prieteni haiosi, cheam-o si pe ea sa stati de vorba si nu te uita cati a mai avut inainte. Nu are importanta ce zic altii, important e sa faci primul pas sa fii si tu cu ea. "Curvele" sunt fetele frumoase si dezghetate care descopera viata fara resentimente. Sunt mult mai curajoase si sunt chiar si inteligente. Spre deosebire de prostituate care nu se bucura de viata ci cauta bani sau faima, "" sunt toate fetele care experimenteaza mai multe relatii pana gasesc un tip care sa se potriveasca cu ce isi doresc ele.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Bagati un carnat gros legat cu 2 ate sa vada ca esti dotat si te va cauta singura

| Adry05 a răspuns:

S-o lași baltă, glume proaste și răutăți aiurea, asta în cel mai bun caz în care te place și ea, dacă nici nu te place și mai nasol „a te refuză kurva cu care au stat toți"

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci da. asta da problema.

Lasand asta la o parte, PRIETENII, ce sa zica? Pot sa zica ca te-ai dus dupa o asemenea persoana descrisa de tine sau pot sa nu. Nu ai ce sa le faci. Si si daca ai stii ce ar zice, ti-ar influenta decizia?

Lasand si asta la o parte, nu am inteles faza cu fata de care iti place (desi am inteles-o), ea nu are nicio relevanta in contextul in care tie iti place de o alta fata. Ce sa faci? Pai daca vrei sa vorbesti cu fata aia vorbesti, daca nu nu. Daca iti zicem noi acum sa nu mai vorbesti cu nimeni, o sa faci asta? Fa ceea ce vrei, distreaza-te tongue

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Sa te axezi pe limba romana (gramatica si vocabular), ca sa n-o dai in bara cand vei incerca sa porti o conversatie cu ea.

| alexalx1234 a răspuns:

Probabil chiar este curva. Cine stie cu cati si-a tras-o si cate p**i-a supt

| Rux04 a răspuns:

Bună. Te sfătuiesc să vorbești cu ea și să ignori reacțiile urâte. Prietenii adevărați nu te vor judeca pentru alegerea făcută.

| Bariel a răspuns:

Ai grija sa o convingi sa si faca analizele inainte de a ti o trage cu ea, poate are sida

| LeSuiton a răspuns:

Ce sa faci? Sa pui mana pe carte.