| raissa32 a întrebat:

Buna de curand am avansat in viata sexuala cu prietenul meu,am inceput sa facem pozitia 69, dar nu stiu cum sa fac sex oral astfel incat sa il satisfac si pe el?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Stai tu deasupra asezata in asa fel incat sa poata admira acel peisaj superb dintre piciorusele tale happy Daca stie sa aprecieze o femeie, va fi super-excitat. Foloseste-ti si mana pe partea cu piele. Trebuie sa gasesti presiunea si ritmul care ii plac, aici nu te pot invata eu, si sa schimbi foarte usor ritmul la fiecare 30-45 de secunde.
Pe cap te joci cu gurita. Iti plimbi limbuta, il prinzi cu buzele, poti sa il prinzi usor cu dintii. Incearca sa ii stimulezi acel "inel" de la baza capului sau acel sant unde are "ata". Va trebui sa descoperi exact ce ii place.
Lucrul cel mai important este sa pui pasiune in ceea ce faci.
Eu prefer sa ne oferim placere pe rand. Parca este mai intensa happy

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si pe el? Tocmai ca el va fi cel mai SATISFACUT.I-o iei in gura de mica pana se face mare.Si te joci cu gura pe ea.Ai grija sa nu il musti cu dintii.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu trebuie sa inveti nimic il iei in gura si faci miscari delicate cu gura (ATENTIE CU DINTII!)

| corbulalbrosu a răspuns:

Imagineaza-ti cum ai proceda in momentul in care lingi simodul in care/cum ti-ai plimba limba pe inghetata dintr-un cornet. Tehnica ai sa ti-o insusesti doar prin tatonari si incercari succesive si progresive in cadrul a mai multe incercari/antrenamente.Succes.

| Emilian65 a răspuns:

Imagineaza-ti ca ai o acadea pe care o sugi. La fel trebuie sa procedezi si la sexul oral pe care vrei sa-l faci iubitului.

| raMLesS a răspuns:

Imaginează-ti că ai suge o ingheţată laughing.

| Xpressurself a răspuns:

Ca si cum ai avea o acadea in gura. fa exact asa cum simti, asa cum iti place si cum ai vrea sa faci in visele tale umede.

| xxxDennisDennisxxx a răspuns:

Te poti uita la un film cu specific, ca sa iti faci o idee, dar de tine depinde totul