Este greu, dar vei trece. Cam un an te vei gandi zilnic si vei simti ca iti vine sa urli. Poti sa te ascunzi in scoala, munca gospodareasca sau voluntariat la un orfelinat/azil de batrani. Timpul va trece mai repede, vei avea multe preocupari si vei fi prea obosita sa te mai gandesti. Dupa vreun an te vei surprinde ca au trecut 2-3 zile chiar in care nu te-ai gandit la el. Si de-aici lucrurile se vor accelera, asa ca peste aproximativ 2 ani vei simti ca toata suferinta s-a ameliorat, s-a stins, ca te gandesti cu drag la el, dar fara durere si vei fi chiar pregatita pentru o noua relatie. Capacitatea de vindecare a mintii si sufletului este fantastica.
Stiu ca nu te ajuta dar eu una te inteleg,e normal. Ai impresia ca o sa-ti ramana primul in suflet toata viata,ca n-o sa mai poti iubi vreodata alt baiat. Uite asa trec toate dezamagirile si-apoi vin altele si altele si din toate inveti cate un pic. Daca despartirea e definitiva nu are rost sa te mai gandesti la faptul ca nu mai e langa tine,ai cunoscut sentimentul si te-ai bucurat de el si asta e bine. Tu trebuie sa intelegi ca nu e sfarsit de lume,ceea ce acum pare sfarsitul drumului e de fapt doar o cotitura. Ai ramas cu amintiri frumoase,sa le pastrezi in suflet . Ocupa-ti acum timpul cu alte activitati placute,fa ceea ce iti place,asculta muzica, iesi cu prietenii, bucura-te de micile nimicuri ale vietii, mananca multa ciocolata. Timpul va trece, la fel si suferinta ta. Capu' sus si mult succes!
Cate bordeie atatea obiceie, la mine a fost invers in ce priveste primul sarut, cand i-am simtit limba in gura am crezut ca e vreun sarpe ceva, m-am speriat, i-am dat o palme si am luata-o la fuga tipand ca vrea sa ma omoare De cat timp va cunoasteti?
E un lucru firesc, mai toti trecem prin asta. Totusi 2 saptamani pentru prima relatie e cam putin. Daca tii foate mult la el incerca sa va impacati, sa mai tina ceva timp momentele astea frumoase. Ca se mai intampla ca prima iubire sa reziste pana la batranete. E greu sa treci peste momente ca astea. Inca il iubiesti, incearca sa refaci relatia.
Daca nu vrei din anumite motive bine intemeiate sau nu se mai poate nici cum, gaseste activitati cat mai multe, care sa te tina ocupata, sa nu te mai gandesti la el. Dans, sport, sa asculti muzica, orica ce nu iti aduce aminte de el. Dupa ceva timp te vei obisnui fara el sau chiar vei uita de el. Vorbeste si cu alti baieti, ca intre amici, mai iesi le plimbari. Ai sa vezi ca daca relatia asta nu a fost sa fie vei intalni pe cineva mult mai bun, si ti se va parea o copilarenie prima alegere. Asta e foarte des intalnita.
Ceaueste vorba de prima stare de afectivitate,la inceput asa este, dar daca nu mai poti sa ai o relatie cu el nu fi trista mereu este loc de mai bine, si mereu se intampla cate o minune in vietile noastre, incearca sa cauti lucrurile bune din lucrurile rele si viata se va schimba, mult succes
Crede-mă, primul sărut îţi face farse. Nu cred că o să îl iubeşti mereu. Dar dacă vezi că nu mai e viaţă fără el încearcă să discuţi cu el şi să vă înţelegeţi cumva
Nu e asa cum zici tu. O sa iti treaca cand o sa intalnesti altul pe care o sa il iubesti si il vei iubi mere, apoi altul care o sa fie unic... apoi altul care va fi unic pentru tine si asa o sa iti dai seama ca primul sarut si prima iubire nu a insemnat chiar nimic.
Buna.
Asa se intampla cand e prima oara.
Nu il vei iubi mereu, stai linistita, in curand iti va trece.
Incearca sa iti ocupi timpul. succes
Pai in primul rand, primul sarut nu inseamna prima iubire. Cand vei avea relatii sexuale cu un baiat, si va dura mai mult, atunci o sa ii spui prima iubire, atunci sentimentele sunt mai puternice. Asta a fost o tentativa de iubire, am trecut si eu prin asta, acum ceva timp, dar am trecut. Nu il iubesti. In doua saptamani nu il poti iubi doar pentru ca v-ati sarutat. Tii la el, asta da.Iti e dor?! Normal pentru ca e ceva nou pentru tine. Nu te mai gandi la asta, incearca sa te axezi pe scoala, prieteni, iesiri, distractii, discutii pe subiecte interesante (nu despre dragoste), stai in imprejurari cu multi oameni, zambeste. O sa fie bine :*!