| 123567890 a întrebat:

De curand am avut primul contact sexual cu iubitul meu, neprotejat, nu a ejaculat in interiorul meu, dar am inteles ca exista o asa zisa "picatura a placerii" care contine si sperma si se elimina in timpul actului sexual... exista vreun risc de a ramane insarcinata? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Pe intreaga durata a contactului sexual,partenerul tau elimina lichid preejaculator,numit si "picatura placerii",care poate transporta spermatozoizi foarte vioi si pe care el nu ii poate controla.
In paralel,la dezvirginare,poti avea nesansa unei ovulatii spontane si,in acest fel poti ramane insarcinata din prima incercare.
Deci, da, sansele de sarcina in cazul tau exista si sunt destul de ridicate.
Sexul nu e un sport inconstient, e maturitate, responsabilitate si informatie, daca vrei sa-l poti gusta fara teama si vinovatie.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Da, ai suficiente sanse.

| sofisis a răspuns:

Da, exista risc. Mai ales ca unii barbati elimina inclusiv sperma in timpul actului sexual, fara sa isi dea seama.
A si...la virgine, cand fac prima data sex, exista sanse sa aiba loc o ovulatie spontana si deci se creeaza toate conditiile pentru o sarcina.

| cristimihailov a răspuns:

Cred ca vei afla repede raspunsul la intrebarea ta.

| Radu284 a răspuns:

In mod normal nu contine sperma, decat daca a ejaculat inainte.

| KaterinaРомановский a răspuns:

Eu chiar nu inteleg de ce v-o mai trageti daca sunteti asa de inconstiente si fara creier! Nu ati auzit de protectie si dragoste fara griji?

| ZuzuMissy a răspuns:

Da,sunt sanse. ..cati ani ai de curiozitate?

| baTTLe4uTr a răspuns:

Nu iti fa griji, cauta nasi de acum!