| ComplicatePrincess a întrebat:

De curand am cunoscut un baiat cu care am vorbit o saptamana telefonic 7 zile fara sa-l vad. El m-a vazut inca din prima clipa. Ideea este ca tipul asta mi-a zis ca ma iubeste iar eu i-am mai si cantat in struna fara sa-l vad. Dupa ce l-am vazut am realizat ca nu simt nimic pentru el decat o prietenie frumoasa. Ideea este ca el acum zice ca sufera iar mie mi se pare total deplasat si chiar absurd sa spui ca te-ai indragostit de o persoana intr-o saptamana si pentru ca nu iti corespunde asa cum vrei tu sa spui ca suferi, mai ales ca eu nu-l vazusem decat de 2 zile cand m-a intrebat daca as vrea sa fiu cu el. Nici sa fi fost Fat-Frumos nu as fi acceptat asa ceva pentru ca eu am nevoie de timp ca sa iubesc un barbat cu adevarat. Ideea este ca eu niciodata nu i-am intors spatele dar m-am saturat sa-l tot vad ca-si plange de mila si ca pune statusuri absurde ca si cum as fi fost 9 luni intr-o relatie cu el. De fapt in afara de vorbit noi nu am avut cu adevarat nimic. Ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Se poate sa-ti placa cineva foarte mult intr-o saptamana. Mi s-a intamplat si mie, indragostit e putin cam mult spus, dar oricum poti ajunge sa simti un atasament profund mai ales daca vorbesti atat de mult. Te sfatuiesc sa-l eviti o perioada ca sa poata trece mai usor peste si eventual sa-i comunici acest lucru. Nu vrea o prietenie, cel putin nu acum. Ii vor trebui cateva luni ca sa-si revina desi e posibil si cand veti relua legatura sa revina si sentimentele.

3 răspunsuri:
| Mussette a răspuns:

N-ai ce-i face, daca tu ii zici ca nu si el plange ca da. Il indepartezi usor sau mai dur si va suferi o vreme, apoi ii va trece.

| SARKAN a răspuns:

Ignor total.fii rece ca gheata si te va lasa in pace.crede-ma eu am incercat si merge de minune ca nici unu care zice ca se omoara nu o face.asa k stai fara grija si pune lucrurile pe tava exact asa cum sunt si gata

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Ce ti se pare deplasat si chiar absurd, ca i-ai cantat in struna prin telefon fara sa vorbesti fata in vata cu el, ca nu e ce te-ai asteptat de la telefon si ti-ai pierdut intresul?
Da si mie mi se pare deplasat.