| paul_5950 a întrebat:

De curand am descoperit si eu TPU, si am vazut ca aici sunt multi oameni cumsecade care ii ajuta pe ceilalti...As avea si eu o mica problema, ceva de genu "sunt prieten bun cu o fata, imi place de ea, dar daca ii spun poate stricam prietenia, etc", doar ca e putin mai complicata. Si deocamdata nu as vrea sa pun intrebari simple aici, ci as vrea daca se poate sa discut cu cineva pe mess despre problema asta, ca e putin mai complicat si mai mult de scris. Asa ca, daca ati dori careva sa ma ajutati dati-mi un mesaj cu id-u vostru(de preferat fete, sau persoane cam de aceeasi varsta cu mine, eu avand 17 ani). Va rog, chiar am nevoie sa discut cu cineva despre problema mea.
Multumesc!

2 răspunsuri:
| eugem35 a răspuns:

Pai daca ai probleme treci la exerciti ca sunt mai usoare, ce sa spun dac este prietena tu vrei s-o faci iubita si fata se sperie date si tu la ea invit-o la un film la o cafe o prajitura vorbestei sarut-o tandru pe gat, toate la timpul lor timpul le rezolva pe toate dar nu lasa prea mult timp sa treaca sti vorba aia unu o plimba si altu o ****. bafta

| catalina_4855 a răspuns:

Eu as dori sa te ajut intra pe mesanger si cauta pe rosiorucatalina