| 134Ioana1 a întrebat:

Buna, de curând am fost într-o excursie cu clasa, totul a fost frumos, doar că un coleg 'imi tot stătea în cale' sa spun așa. In drum spre destinație am oprit la un magazin de acela mai mic nu un supermarket, eu am mers la baie căci mă durea puțin capul și n-am aplecat, îndoit puțin spre ghiuveta că să mă dau cu apa pe fata.In acel moment un coleg a venit în spatele meu, m-a prins de mijloc și a început să se frece de mine, îmi atingea fundul cu 'bărbăția' lui. Dupa câteva secunde am simțit că i s-a sculat. A doua întâmplare a fost în drum spre casa seara, toată clasa in autobuz, fata cu care am stat in autobuz a mers până la o alta colega sa ii spună ceva, iar daca tot a fost liber locul, colegul meu s-a așezat lângă mine tocmai când voiam sa plec și eu la o colega, i-am spus să se tragă că vreau sa trec dar el a spus că dacă vreau sa trec sa trec peste el, am trecut peste el cu un picior, iar pe când sa trec și cu celălalt el m-a prins de mijloc și m-a așezat în brațele lui și a început să mă pipăie, chiar m-am simțit jenant atunci. Întrebarea mea este de ce credeți că a făcut toate astea, adică de fiecare data îl loveam și strigam la el căci nu accept să mă pipăie cine și când are chef, chiar atât de tare s-a excitat (mentionez că am 15 ani iar peste câteva luni fac 16).

Răspuns Câştigător
| Alle22Alle22 a răspuns:

Hei. Mi s-a întamplat si mie...sunt mai mică decât tine. Dar mereu îți pot da un sfat. Băieții sunt mereu aşa, iar dacă nu accepți sa te atingă, trebuie sa iei măsuri. Spune-le părinților tăi sau poate chiar părinților lui. Ai dreptate, orice fată poate să accepte sau nu sa fie atinsă de oricine. Iar alea cărora le place(de oricine), sunt curvee! Eu mă bucur ca mai sunt si fete ca tine. Iar eu nu stiu ce sunt cu toate comm-urile astea răutăcioase. Baftă. Nu te lăsa aşa uşor!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

De obsedat ce e si de prada usoara ce te vede pe tine

| Pool77 a răspuns:

Intrebarea?
Sau e un jurnal?

| LoveSleep a răspuns (pentru Pool77):

Voia doar să știm că cineva se tot freacă de ea.

| Alle22Alle22 a răspuns:

Multumesc foarte mult pentru funda! Ma bucur ca ti-e de folos. Succes in continuare.