Eu zic ca ar trebui sa vedeti cum va intelegeti si in realitate. Asculta-ma pe mine ca oricand puteti sa va certati. Vorbesc si eu cu destui baieti asa, si credeam ca nu o sa ne certam niciodata. Dar din faze banale ei se supara. Pac! Se duce totu dracu. Intelegi? Ar trebui sa vezi in realitate cum te intelegi cu el, si sa vezi ce fel de baiat e cu adevarat! Sa vezi dincolo de aparente. Daca va mutati impreuna e o responsabilitate foarte mare, sa stii! Nu e usoara o relatie in doi, trebuie sa stii asta! Nici intr-o viata nu ajungi sa cunosti cu adevarat o persoana.Deci orice ai alege, ai grija in jurul tau, ai grija cu el! Succes! P.s: o relatie nu se face de la distanta, si nu va merge niciodata, crede-ma.
Cauta un baiat care sta pe la tine pe acolo.
Ala sta prea departe, si n-o sa mearga bine relatia.
Ce varsta ai? Doar nu vrei sa te muti d acasa la 14 ani, nu? Relatiile la distanta nu merg intotdeauna, dar daca tu simti ceva puternic pentru el, bine este viata ta. Faza cu pozele sexy, nu prea e ok, am vazut diverse stiri cu fete care au trimis poze sexy si au de platit ca sa nu le posteze baiatu' pe net. Esti sigura ca nu le-a postat deja pe net? Bafta!
Nici n-ati inceput o relatie, si sa va mutate impreuna? nu e cam mult din prima? si nu mai trimite poze sexy cu tine cuiva, ca pe urma te vezi pe net si nu stii de unde (trimite-ne si noua )