Cele de la durex sunt in regula, peste 14 cm folosi xl, sub folositi marimea M, nu aluneca daca aveti marimea corecta, aveti din aceasta gama varianta invisible care este cea mai subtire din toate gama, urmata pe locul doi de cele feel thin care si acelea sunt foarte bune, ce urmeaza dupa aceste doua incep sa elimine din placere fiind prea groase.
Sunt foarte bune, doar masura corecta sa fie, ca nu conteaza marca.
Multi cred ca Durex ii protejeaza, doar pentru ca platesc mult pe acea marca, cand in realitate absolut toate prezervativele protejeaza, daca se cumpara masura corecta pentru pensiul barbatului.
Un prezervativ de masura corecta trebuie sa intre foarte greu pe penisul erect, stand perfect intinse pe penis, fara sa faca cute sau pliuri, deci nu sunt mari ca sa se rasuceasca pe penis, fiindca numai in acel caz se rasucesc pana se intind la maxim si pocnesc.
Nu am inteles pana la urma, la care prezervative te referi, cele pentru penisul barbatului, sau cele vaginale pentru femei?
La femei nu are importanta ce marca sunt si nici ce marime, ca toate sunt largi, 1 capat ramanand afara, iar celalat se introduce in vagin cu degetele, iar dupa sex, se scoate cu totul si se arunca.
De ce nu incerci steriletul? Sexul cu prezervativ e mai mult pentru sex ocazional
Nu eu le-am cumpărat... Înainte foloseam Durex