Nu merita. Cu toate ca, posibil sa regrete lucrul asta.'Roata se intoarce'. Te-as sfatui sa fi cat mai tare, sa ii demonstrezi ca nu s-a 'sfarsit lumea' fara el.Sa ii demonstrezi ca poti trece peste, ca nu-ti pasa. Incearca sa te gandesti la altceva, poate o relatie noua? Te-ar ajuta sa-l uiti, cu timpul bineinteles.Totul depinde de tine. Ti se pare corect sa suferi in timp ce el se distreaza?
Buna Annie.
Imi pare rau pentru tine. Urata situatie! In primul rand, cand incepeti scoala, asigura-te ca nu e indragostit de o alta fata sau daca nu are o alta prietena. Daca nu are, incearca sa te porti mai urat cu el(parerea mea). El atunci poate va crede ca esti suparata pe el si va incerca sa discute cu tine si sa-ti ceara scuze.Atunci e momentul sa discuti cu el, sa vezi daca mai ai vreo sansa sa fie ceva intre voi doi. Oi avea eu 12 ani dar e usor sa-ti dai seama...Succes!
P. S.: Am avut si eu o problema gen asta, dar fata cu pricina tot zicea ca nu va fi niciodata ceva intre noi, si d-asta m-am purtat urat cu ea, si a venit sa discute cu mine, si i-am zis totul!