| Supplexa a întrebat:

de curand m-am despartit de un baiat, si eu cred ca inca tine la mine, mi-am dat seama din gesturile lui, cum sa fac sa tina la mine cum tinea inainte, eu as vrea sa se refaca relatia...

Răspuns Câştigător
| oprescudorin11 a răspuns:

Daca incerci 'fortat' impacari, va fi fals. Se va razbuna soarta.Impacarea vine usor, lin, de la sine, cu rabdare si intelepciune.
Tu stii cel mai bine care este comunicatia intre voi. Ai incredere in tine! Nu te baza pe sfaturi din exterior. Aici nu e vrajitorie! Exista oricand pe cineva sa mai gasesti, daca nu, acel 'cineva te va gasi pe tine', daca situatia e la limita in relatia ta.
Nu te ambitiona pentru cauze aiurea. Prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui ar fi de genul daca e ambitie sau iubire. Daca esti sincera cu tine insati, vei gasi absolut sigur rezolvarea! Desigur ca cea mai fericita!
mult succes! ai sa vezi...

4 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Sa nu-ti fie teama sa-i spui ceea ce simti.E posibil ca el sa astepte un gest cat de mic de la tine sa stie sigur daca il mai vrei sau nu.El deja tine la tine nu-i nevoie sa mai faci ceva anume.Arata-i ca sentimentele sunt reciproce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea in primul rand da mai multe detalii. Varsta lui, varsta ta, gradul de civilizatie, de ce te-ai despartit, de ce doresti sa fi iar cu el, etc. Esti prea vaga ca sa fac aici polologhie. Trimite un mail la ionut_tz@yahoo.com si vedem ce se poate face.

| Daniela2016 a răspuns:

Buna.Ar trebui sa incercati sa va impacati. Daca inca tineti unul la altul relatia o sa mearga.Incearca sa il cuceresti. happy

| Girl9414 a răspuns:

Salut. Poi ar trebui sa vorbiti mai mult si sa incercati sa uitati tot ce a fost rau. Trebuie si tu sa ii areti ca tii la el si sa nu fi indiferenta! happy