anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De curand m-am intalnit cu un baiat care m-a placut mult, si eu l-am placut cu 3 ani in urma, si fiind din acelasi oras, ne-am intors acasa amandoi.Nu am inceput o relatie cu el deoarece am avut o relatie cu prietenul lui cel mai bun si am considerat ca nu e frumos sa ïi iau la rand cum se spune.Ce simt pentru el de atatia ani nu am mai simtit pentru nimeni chiar si dupa o perioada de 3 ani de cand nu ne-am mai vazut, ii port acelasi sentiment acum cand l-am revazut si stiu ca la fel ii se intamplla si lui vazand-ul cum se manifesta cand ma vede.Dar din pacate are o relatie de 3 ani, aproape 4, insa il vad nefericit, nu se afiseaza mai deloc cu ea, nu exista poze pe facebook cu cei doi.In club ma privea foarte insistent, si am trecut sa il salut era singur fara prietena lui, si m-a intrebat ce mai fac, daca mi-am gasit pe cineva, am vorbit generalitati. Dupa ce am plecat de la el, toata noaptea l-am surprins ca se uita la mine, inclusiv si prietenele mele.Ce parere aveti despre asta? O parere m-ar ajuta mult.Multumesc.Dau funda

3 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Daca chiar e atat de nefericit precum spui, o sa se desparta de iubita lui. Eu zic sa astepti sa fie un baiat singur si doar dupa sa intervii, daca asta iti doresti.

| Astaeparereamea a răspuns:

De acum trei ani si pana azi te-ai mai dezvoltat si tu, ma refer la corp. Daca este intr-o relatie eu zic s-o lasi moarta ca s-ar putea sa te paruiesti cu cealalta, cred ca sti cum sunt catalogate damele ce sparg o relatie. Nu inteleg ceva in postarea ta, undeva mai jos scrii " Dupa ce am plecat de la el, toata noaptea l-am surprins ca se uita la mine, inclusiv si prietenele mele." Ce ai cautat tu si prietenele tale la el?

| kar1GaNNN a răspuns:

Daca ai zis ca nu e fericit cu aia de atata timp inseamna ca ii sta capul la tine.

A-ti putea fi iarasi impreuna, lasa-l sa faca el primul pas.