| laviniabeluska11 a întrebat:

Bună!

De curând m-am mutat într-un nou cartier. În a doua zi de când m-am mutat, am plecat să fac cumpărături în apropierea casei și am remarcat un bărbat care mi-a plăcut foarte mult fizic. Nu am interacționat în vreun fel anume. A fost doar că l-am văzut și atât. La o perioadă și ceva, l-am întâlnit în blocul meu. L-am recunoscut după îmbrăcăminte. Nu știu dacă suntem vecini sau a venit în vizită la cineva. Erau mai multe persoane jos și el s-a uitat fix la mine si m-a salutat. Nu știu nimic despre el. L-am văzut doar singur. Ideea e ca mi-a rămas în cap vocea lui și fizionomia și acum abia aștept să îl mai revăd. Nu știu cum aș putea aborda situația cu el astfel încât să facem măcar schimb de nr de telefon.

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Il abordezi și gata

| dullcat a răspuns:

Buna.Din moment ce s-a uitat la tine, poate ca prezinta si el un mic interes.Sau poate ca tu erai cea mai colorat imbracata si i-ai atras atentia? Nu ai de unde sti pana cand nu intri in vorba cu el. Daca se intampla sa il mai vezi pe scara blocului, il saluti si ii spui ca ai dori sa il inviti la o cafea(nu la tine in casa, ci la o cafenea!), din moment ce va tot intersectati.Multa bafta!

| Violleta2022 a răspuns:

Daca te place va face el primul pas, altfel nu ai cum sa abordezi omul si sa-i ceri numaruld e telefon, ca te-ar crede "femeie usoara" care il vrea de client.

| FreddieM a răspuns:

Dacă ești faina și nu te-a observat, ori e gay, ori are nevasta. Investighează puțin, prima sa începi orice acțiune.
Cheers

| Alex87Alex a răspuns:

Abordeaza-l asa usor, intra in vorba cu el. Doar asa treptat apuci sa il cunosti!

| MarianWLF a răspuns:

Doar cu speculatii fara sa comunici nu afli nimic, un simplu buna cat sa deschideti o conversatie e de ajuns, in caz ca ajungi in punctul acesta asigura-te de la inceput ca e singur, inainte sa investesti timp.