| Pisicuțepisicuțe a întrebat:

De curand un amic din cartier s-a certat cu prietena lui vara asta fiind cred ca a 10a oara cand se cearta. El mi-a zis ca s-a saturat de ea k e prea fraiera si geloasa, si mie imi place de acest baiat si ne intelegem bine ca amici si as vrea sa incerc sa-i dau de inteles ca as vrea sa am o relatie cu el dar nu vrea stiu cum. Si imi e frica ca o sa se impace iar cu fosta si ea imi e amica dar ei ii place de alt baiat statea cu acesta pentru ca nu avea cu cine. Ce sa fac? Cum sa-i dau de inteles ca il plac? Va rog ajutati-ma
Dau fundita

Răspuns Câştigător
| Daniela291197 a răspuns:

Mai intai fi optimista,repetati in minte ca vei reusi! Apoi invita'l afara si "joaca'te" cu el(tachineaza'l, gadila'l, imita'l, arunca'i priviri pe furis dar lasa'l sa te prinda si apoi intoarce'ti privirea rusinata) Inspre sfarsitul seri spune'i ca te'ai distrat alaturi de el, aduna'ti sentimentele si da'le frau liber pe gura.Bafta!:*

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Spune-i in fata ca ti-ai dori sa fi cu el, daca vrea te accepta, daca nu...asta e si te multumesti cu faptul ca totusi sunteti amici

| neutrino a răspuns:

El este un badaran, dupa cum vorbeste de fosta lui prietena. Cat a fost cu ea a fost buna... Daca vei fi prietena lui, la fel va vorbi si despre tine atunci cand veti rupe relatia. Ochii mari!

Răspuns utilizator avertizat
| RammsteinHH a răspuns:

Spune-i-o in fata, nu e mare lucru.
Sau daca nu cheama-l intr-o zi afara, numai tu cu el si da-i de inteles pe ocolite ca iti place de el si etc.
Lasa timiditatea.

| 3mil a răspuns:

Drogatooo has mo car

| Pisicuțepisicuțe explică (pentru 3mil):

Oare de ce ai raspuns daca nu ajuti cu nimic?!

| 3mil a răspuns (pentru Pisicuțepisicuțe):

Nici nu stii ce am zis laughing

| Pisicuțepisicuțe explică (pentru 3mil):

Citeste raspunsurile si vei afla