anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUna! De curat am facut cunostinta cu un baiat(il stiam de mai multa vreme, ins anul am vb niciodata cu el). Mie imi place ff mult de el insa am vb cu el doar de cateva ori pe mess.Colegul meu e prieten cu el si vorbesc.Colegul meu mi-a zis ca a vb cu el si i-a zis ca si lui ii place de mine, ca vrea sa faca cunostinta cu o fata de la noi din sc si ca are si o prietena de care vrea insa sa se desparta.Omg! In mod sigur nu stie ce vrea.Intrebarea mea este cum sa m-a fac remarcata? cum sa fk sa ma bage in seama pe mess si cu incetu sa ajungem sa ne si intalnim? cum sa-l fk sa fie mai atras de mine decat de fata pe care vrea sa o cunoasca?

2 răspunsuri:
| Black a răspuns:

Lic. George Calinescu? laughing (poate e vreo coincidenta xD )
Nu prea ai ce sa ii faci sa inceapa el sa discutati... Singurul mod ar fi sa incepi tu sa vorbesti cu el... pe mess SI/sau in realitate happy
Teoretic inceputul e mai greu... daca e destept se prinde de ceea ce vrei tu sa faci si poate va face el tongue
Mereu cand incepi o conversatie cu el, sa incepi mereu cu un zambet happy sa fii atenta daca se uita la tine, iar daca vi se inalnesc privirile, zambeste-i(zambet/ras) iar apoi nu te mai uita la el xD

Daca tot ai zis ca si lui ii place de tine, daca petreci mai mult timp cu el, totul va veni de la sine tongue
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fi idiferenta