| addictedtohim a întrebat:

De curind am facut cunostinta cu un baiat, el are 16 ani, e mai mare decit mine cu 3 ani. El se comporta foarte frumos cu mine,imi spune cuvinte frumoase,imi atinge buzele,parul,ma imbratiseaza,ma asculta si mereu e linga mine+ca am aflat de la prieteni ca ma place si sigur ca si eu il plac! Voi ce spuneti,dupa consecinte,ma place, exista dragoste la 13 an?

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ceea ce se poate deduce in mod cert/sigur este faptul ca te place mai mult decat ar face-o un simplu prieten. Depinde doar de tine daca accepti ca legatura dintre voi sa se permanentizeze si sa devina ceea ce-si doreste el de fapt. Succes!

| corbulalbrosu a răspuns:

Armele unei femei in tentativa de a cuceri si/sau a se face placuta/dorita/remarcata si in general apreciata de un baiat/barbat sunt : farmecul, personalitate, umorul, indrazneala, sarmul, privirea misterioasa sau limbajul corpului, insa trebuie sa stii da le folosesti in mod diferit in functie de situatia existenta la un moment dat. In general barbatilor nu le place vulgaritatea, le place ca femeile sa fie... femei. Este simplu sa fii asa : poarta fusta in loc de jeansi, rochiile permit etalarea si astfel admirarea picioarelor, deoarece multi barbati sunt efectiv topiti sa priveasca niste picioare frumoase. Prin urmare, feminitatea unei femei este acceptata, dar nu si caricatura feminitatii. Intotdeauna incearca sa sugerezi mai mult in loc sa dezvalui si nu te abtine/rusina sa-l privesti in ochi, dar nu-l fixa mai mult de cateva secunde. Daca vei fi inspirata ai sa-l prinzi usor in mrejele tale fiindca el te place, te apreciaza. Succes.

| Emilian65 a răspuns:

La el exista dragoste, dar la tine nu este.

| seth2016 a răspuns:

>> exista dragoste la 13 ani

Da, exista. Dragostea aia romantica, obsesiva, euforica se dezvolta de la 12-13 ani. Ai trecut de etapa "puppy love". Dragostea poate deveni ceva mult mai serios acum. Te poti indragosti pe bune, asa cum fac tinerii si adultii.

Vezi insa ca adultilor le este frica de o astfel de dragoste la varsta ta si isi imagineaza tot felul de prostii. Intelege-i si nu-i lua prea tare in seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu cred ca exista dragoste la 13, atata timp cat nu va grabiti sa experimentati lucruri pentru care nu sunteti pregatiti. Dar de obicei, la varsta asta, iubirea este sincera si lipsita de interes. Mult succes!
Sa ai o zi frumoasa!

| OMFGConrad a răspuns:

Dragoste, poate!
Iubire, nu!
Hormoni, da!

| 1234BLAZER1234 a răspuns:

Da, există dragoste la 13 ani. Dar, îţi recomand să-ţi faci un prieten de la 15-16 ani.