anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de dimineata am primit iar de la barbatelul acela casatorit un mesaj in care imi spunea "buna... puuup" duap vreo 5 min i-am rasp, insa n-a mai zis nimic., mai tarziu m-am dus la locul de munk al sotiei lui, am intrebare si de el si mi-a spus ca e plecat cu socru.mai tarziu a ven si el la locul de servici al ei, dar nu a intrat sa o vada, si eu ma bucuram degeaba ca o sa-l vad.mai tarziu i-am dat sms "n-ai urcat si u, sa te vad si eu" si mi-a zis "pai, de unde sa stiu eu ca esti acolo?"dar eu cred ca trebuie sa urce sa-si vada sotia. ce ins faptul ca n-a urkt?

7 răspunsuri:
| ana_2556 a răspuns:

Cui ii pasa ce inseamna ca nu a urcat? E CaSaToRit! 11

| alinac a răspuns:

Ce cauti tu cu unul insurat? si daca nu a urcat sa-si vada sotia inseamna caaavut treaba, si oricum presupun ca stau sub acelasi acoperis si prin urmare se vad.

| Азбука a răspuns:

Tastatura este de vina ca scrii cu atatea prescurtari, asa-i?

| TitiDrLove a răspuns:

Cred ca inseamna ca nu ar mai trebui sa fii o panarama si sa umblii dupa cei insurati! eu te-as nenoroci... fara suparare happy

| evelynne a răspuns:

Mey "zapacito"hee hee stii ca te sustin... stiu cum e si pe bune acum: nu asculta lumea rea. Toti zic "vaaai ce curva esti" scuza-mi expresia, poate ca asa ziceai si tu inainte, dar cand se intampla, se intampla. Asta e. Viata e cu bune si cu rele, si cu barbati insurati sau cu femei maritatehappy

greece12
| greece12 a răspuns:

Fata mea, zau ca-ti meriti soarta.Nici nu stiu de ce atata lume aici se chinuie sa-ti bage mintile-n cap.Ca sa vezi ce te chinuie pe tine acum,de ce n-a urcat el! Tu ai senzatia ca oamenii casatoriti stau toata ziua bot in bot se saruta si se iubesc,nu? Te anunt ca gresesti, dar nu ma mai mira nimic, si tu esti ca toate fetele care vad doar ziua nuntii si nu se gandesc ca dupa ziua asta au de spalat chiloti barbatesti si de leganat copii.Si poate au si ghinionul vreunei pitipoance care a pus ochii pe sotul lor. Ceea ce faci,ti se va face, sa nu uiti, in viata totul se plateste.

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Dar tu cati ani ai?