| Kristinake a întrebat:

De fapt nu mai stiu ce simt...
Anul trecut m-a refuzat, si chiar daca ma ranit enorm tineam in continuare la el, apoi dupa un timp el m-a placut insa eu eram prea rusinoasa si il respingeam.Acum iarasi il plac si m-a refuzat:]]. Insa multeori am incercat sa fac tot posibilul sa-l uit, sa-mi ocup timpul cu ceva, nu merge. Din pacate, suntem in aceeasi scoala, si mereu ne vedem pe hol, ma saluta mai vorbim uneori.Deci reiese ca-l plac undeva de anul trecut.Acum nu mai stiu ce e? Doar o simpla deprindere sau chiar il plac, si as vrea sa nu ma mai chinui atit pentru ca imi creeaza multe probleme, in ultimul timp.
Si chiar nu merge *relatii cu tipi noi*. Multumesc.

3 răspunsuri:
| Cosmiinna a răspuns:

Probabil nu esti pregatita pentru o alta relatie happy lasa sa curga totul de la sine sa vezi unde ajungi!

| kaylla a răspuns:

Dupa un timp o sa il uiti. Acum este si faptul ca il vezi zi de zi, poate e doar o atractie fizica, dar faptul ca te respinge cred ca e cel mai hotarator lucru care te face sa-l placi in continuare! In timp o sa-ti dai seama ca a fost doar o dragoste copilareasca, frumoasa si o sa iti aduci aminte cu drag! Poti totusi incerca sa-l seduci sa vezi ce poate iesi! Fii asa cum isi doreste el, cucereste-l si vezi mai departe cum decurge! Nu te injosi si nu te lasa calcata in picioare! Mult succes!

| restuleistorie a răspuns:

Cand te mai intalnesti cu el sarutal si vei vedea adevarul