| denysame a întrebat:

De fiecare data cand e sa ma asculte la o materie diferita nu mai stiu nimic! Inainte sa fiu asculata pe nota stiu ca pe apa. da cand ma ridica in picioare nu mai stiu absolut nimic! De ce oare mi se intampla asta? Este a 2 oara cand patesc asa ceva(scuze ca am pus la acceasta categorie da este mai vizitata)

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca nu inveti suficient de bine, de stabil. Inveti superficial, repeti de prea putine ori si notiunile nu sunt bine fixate, asa ca din cauza emotiei nu le mai poti reproduce.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Din cauza emotiilor. Fi mai sigura pe tine si relaxeaza-te mai mult.

| Mihai7best a răspuns:

Emotii si poate ai trac ti-e frica de lumea care te priveste, dar prefa-te ca nu exista si stai calma si fii increzatoare

| denysame explică:

Ms la toti care au raspuns.incerc sa ma relaxez mai mult da nu pot.mereu sunt"agitata" mai ales cand ma asculta la ceva.

| SiMpLa a răspuns:

Este datorita emotiilor te stresezi prea tare trebuie sa sa fii calma sa nu te panichezi totul va fi bine
Incearca sa gandesti pozitiv asta te ajuta mult.

| DannielZMF a răspuns:

Mi se mai intampla si mie. de la emoti.

| Luiza_2688 a răspuns:

Are dreptate Brigaela.Asa mi se mai intampla si mie mai ales la biologie ca eu "ma iubesc" tare cu profa. Dar pana intr-o zi cand am invatat o lectie serios si mi-am infrant temerile si am luat primul 10 la biologie din liceu.Incearca sa inveti bine si sa gandesti ce inveti.winking