| Cristinik_7554 a întrebat:

De foarte mult timp m.am indragostit de un baiat mai mare decat mine cu 4 ani ...si as vrea sa. l intreb daca vrea sa fie cu mine dar imi este foarte tema ca va sp k st prea mica pentru el... nu stiu c sa fc sa. l intreb daca vr sa fie cu mine sau sa nu? ast rasp vostru :X :X :X

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Stii,daca tie iti place si el nu a facut nici un gest,intrebandu-l,doar te compromiti.
Si,poate, peste 3, 4 ani, iti vei aduce aminte de clipa in care l-ai intrebat si te vei simti cumva neplacut.
Eu nu l-as intreba nimic. Daca te place sa umble el dupa tine, nu tu.

| toxik a răspuns:

Gandeste-te ca ceea ce simti tu pentru el este trecatorwinking
inainte de toate asigura-te ca nu are prietena.atunci poti sa-ti faci un plan prin care tu ii spui unui/unei pr ca iti place de el,iar acea prietena/prieten sa-i spuna lui happy fara sa faci tu primul pas sa-i spui lui ca iti place de el, pentru ca este putin jenant tongue. dupa aceea daca si lui ii place de tine, va veni singur la tine happy bft :*

| IDamon a răspuns:

De obicei baietii intreaba. Cel mai bine fa-l sa te intrebe el pe tine. Eu am vazut diferente mai mari de varsta.

| dyenyka a răspuns:

Intreaba-l,nu ai nimic de piedut.Nu e prea mare diferenta de varsta dupa parerea meawinking