Buna, atat pe net cat si real pot exista oameni care sa profite dupa tine si dupa urma corpului tau. eu spun sa nu faci greseala asta din prima, in viata mergi la risc, este adevarat, dar nu risca inutil, eu zic sa astepti sa te mai cunosti cu el pe net, sa iti dea webcam, sa vezi cum se comporta, ce reactii are, si dupa arunca-te. nu face greseala sa te arunci din prima, timpul care trece nu-l mai poti da inapoi, asa ca. gandeste-te de 2 ori inainte sa faci ceva, bafta
Daca tu ai incredere in necunoscuti atunc mergi si intalneste-te cu el, eu nu as merge
Nu,nu mergi probabil ca e criminal si te omoara sau probabil vrea sa te fure, in niciun caz sa nu mergi nici platita zii ca nu te mai duci in acel oras si el sigur va crede.
Are 15 ani, nu cred ca e criminal...
HMM...Nici eu nu cred dar daca te duce el la niste criminali? Stiu multe cazuri care au facut asa ca tine.Eu zic sa nu te duci dar acum fa cum vrei tu.
Ai dreptate, mai bine nu ma duc...
Daca zici ca l`ai vazut doar in poze e posibil sa te fi mintit in legatura cu varsta si infatisarea lui. Cel mai bine nu te duci. nu trebuie sa risti asa. Daca era fata mergea, dar baiat nu.
Offf, nu te duce! nu stii din ce familie face parte, poate familia lui pun ochii pe tine si dupa aia apar altele.
Mai bine mai vorbeste cu el lasa mai bine nu te duce ca s-au intamplat multe necazuri.
KatiMe27 întreabă: