Cine a hotarat ca acolo sa fie par a stiut de ce trebuie sa fie! acum unul sau altul ia hotararea sa, l indeparteze e problema lui! niciunde nu se spune ca trebuie sau nu indepartat.Ca atare decizia ne apartine.
Poate ca doreai sa intrebi de zona genitala? Nu imi vine a crede ca ai penisul flocos , doar nu este ca si coada calului
Salut Corbule, pai el nici nu stie cum creste parul pubian, nu are inca. Dar e om prevazator, se gandeste deja la epilare.
Pentru minrest, se pare ca tu habar n-ai pe ce lume traiest. Se pare ca si tu faci parte dintre neandertalieni jegosi.Cum te-ai putea imagina sa nu te epilezi? Consideri ca se poate uita vreo fata la tine, ca te accepta, ca mai poti fi apt sa faci sex daca nu esti cool, daca nu arati a gay efiminat? Te asigur ca dupa unii vei/vom muri cu samanta-n ****, cine sa se uite la un nespalat si neigienizat. Vino-ti in fire, sau du-te si-ti trage 2 palme.
Poti sa te epilezi la penis atunci cand crezi ca te jeneaza parul de la penis. Nu este o regula generala care sa-ti spuna cand sa te epilezi la penis.
Poti sa nu te epilezi niciodata, sau poti sa te epilezi cand vrei tu. Dar nu prea vad cu ce te incomodeaza parul pubian.
Ai dread-uri in zona pubiana?))
Pai ce, frate, crezi ca mi-am vazut penisul in ultimii ani, de atata par?
La cati ani vrei tu, cine te opreste? Asa ca baga mare!
Epilarea nu e ca sexul, niciodata nu esti "prea mic" pentru epilare. Si oricum, e chiar indicat si igienic ca oamenii sa se epileze, asa ca spor!
Dhdhbfbc întreabă:
chieslan466 întreabă: