Fix cu problema asta ma confrunt si eu. si e aiurea el si'o dat seama ca'l plac si m'o intrebat si i'am zis ca da la inceput nu a vrut sa fim prieteni. da' dupa cateva sfaturi de la un prieten comun. l-a convins sa fie amik cu mine. mdeaa si i'am zis si eu sa stearga o poza de pe hi5.ca arata aiurea. si s'o suparat si i'am cerut scuze cel putin de 7 ori . si acum ma ignora. si my bf colega de clasa cu el incearca sa il intrebe ce are cu mine el nu raspunde. si eu fac faza asta cu privitul' si nu mi zambeste. da' baietii de la el din clasa :X:X:X:X:X prea tari deci draga, mai intai... faci rost de id-ul lui... sa nu i dai sfaturi ca o sa ia aiurea lucrurile. spui cum te cheama in ce clasa esti. si gasesti un subiect cu ar fi Counter strike sau Cross Fire. despre cantareti melodii la mine merge si'l intrebi: Vrei sa fim amici? mie mi-o mers cu celelalt tip mai de treaba ce-i drept si suntem amici doar prin o vorba pe net si dupa vizualizarea hi5-ului , si bine ca nimeni din clasa nu stie ca'l plac e aiurea de aia ma ignora primul tip, si tbie sa-ti tii iubirea secreta ca sa nu se bage handikpati si sa stice tot, si poate dupa o luna 2 ii spui : am sa-ti spun ceva da' gasesti momentu' potrivit, si loku' potrivit unde sa nu va deranjeze nimeni si poate atunci il saruti la mine o mers > sper ca te-am ajutat bye
HappynewCenusa întreabă: