Vad ca nic un raspuns serios nu ai primit si tu, lichidul ala, in primul rand nu e sperma, e un fel lichid alb transparent ceva obisnuit, nu te mai gandi ca nu e grav!
Mie mi-e frica ca daca am un contact sexual cu o fata si imi curge lichidu respectiv sa nu ramaie insarcinata...
Daca folosesti prezervativ nu o sa ramana!
Buna.
Tu zici de sperma?
Poate esti mai princhidel asa si inca n-ai habar despre asta.
Trebuie sa inveti "sa-ti controlezi" unealta muncii.
Take care.
Nu cred ca e sperma deoarece este prea transparent seama cu apa, dar e un pic mai groasa
Lichidul e la fel ca mucii si e sperma
Prietene acel lichid se numeste pre-ejaculare este ca un fel de lubrifiant si ajuta o mai buna circulare a spermei...
Si bine inteles contine si spermatozoizi de aceea iti recomand cand vei incepe viata sexuala sa folosesti absolut mereu prezervativ.
Doamne! Ce pot sa zica unii Prietenul meu. Aia este secretie. Inainte ca tu sa ejaculezi dai afara pe barbatia ta un lichid. transparent care nu poate fi confundat cu sperma. Se numeste secretie. Nu prea ai ce sa faci impotriva acestui lucru. Nu e ceva neobisnuit. La toti barbatii este asa. Dar ai grija daca o faci fara prezervativ cu prietena ta e posibil sa o lasi gravida si cu aceasta secretie. Au fost cazuri. Deci fara grija. Esti in regula tovarase.
hilojnfsd întreabă:
Danielnujcenumsapun13 întreabă: