anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna de la o vreme tot ma uit dupa alta si ea la mine am mai stat noi mai de mult si nu stiu ce sa fac sa sa o cuceresc e cam fitioasa dar asa cand vb cu ea nu pare sa fie.ma atrage mult are acel cevaaa si esteee ffff frumoasa(papusika). si se uita insistent la mine dar daca e sa vb despre o combinatie nu vreaa. oare dccc? ce sa fac ast rasp va rog

Răspuns Câştigător
| SecretLover10 a răspuns:

Nu te ingrijora, poate vrea sa te mai cunoasca, nu vrea sa se grabeasca si sa faca vreo greseala.Arata-i ca poate sa aiba incredere in tine si cand vezi ca totul merge bine invit-o la un suc, in parca (unde vrei tu) si cand simti momentul potrivit sarut-o (daca nu esti timid).Un singur lucru stiu :fetelor nu le place sa fie intrebate ''vrei sa fii prietena mea?'', un sarut spune totul.Bafta.FUnda?

2 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Poate nu mai este asa de fitoasa ca o mai crescut si si-o dat si ea seama ca nu umbla cainii cu colaci in coada. Ati fost impreuna si a fost un esec, de aceea nu mai vrea asta pentru ca a fost mult afectata.
Tu cum esti, cat de sigur, afectuos, egoist sau dimpotriva altruist esti? In functie de sentimentele tale reale iti dai seama ce cale sa urmezi si unde puteti ajunge voi doi.

| Elena_6323 a răspuns:

Buna!
in primul rand nu o lua cu "o combinatie",intreab-o daca vrea sa mergeti la un suc sa va cunoasteti mai bine si cand vb cu ea sa nu-i sp papusika,iubire, dragoste etc. pentru ca u inca nu esti impreuna cu ea. vorbestei frumos, fi sincer cu ea fa-i complimente gen "ce ochi frumos ai"etc...bafta!