Sfincterul anal poate ramane largit si incontinenta este efectul. Se poate intampla daca sufera o trauma sau daca e inflamat. Poate e un medic pe aici sa zica mai bine ca mine. Incontinenta mai poate fi o problema pentru varstnici.
Eu nu am intalnit in experienta mea profesionala pe cineva care sa fi suferit de incontinenta din cauza sexului anal. Asta inseamna ca sexul anal este tratat cu atentia cuvenita, incepand de la igiena, lubrifiere pana la gentilete in cazul contactului sexual anal.
Nu cred ca o crema ajuta. Un consult medical da.
Orice muschi supus in timp la un efort mai intens va sfarsi prin a-si pierde calitatile si a nu-si mai putea exercita rolul si menirea sa (mai putin cel cardiac). Da exista creme speciale insa nici una nu are rolul/scopul de a oferi protectie muschilor din sfincterul anal, ci doar de a scadea frecarea si a facilita alunecarea/penetrarea.
Ce inseamna pentru tine stimulare anala, cu ce o faci?
Ca de o faci cu degetul, nu se rupe sfintecrul anal si nu ramane largita, dar daca ai sex anal, da, va trebuii sa-ti cumperi pe viitor dopulet de poponet ca risti sa nu poti tine fecalele.