| miky_3198 a întrebat:

de la ultima intrebare pe care am pus-o mai am una prietenul meu cand este plecat din oras ma suna doar dupa 23 noaptea si mereu imi zice ca are treaba, la mesaje nu-mi raspunde cand imi raspunde zice ca joaca biliard, ba ca este in mall... iar cand este in oras ma suna si imi reproseaza ca ma vede cu baietii ca ma tin cu ei de mana si de unde nici vorba de asta si incep eu sa ma cert cu el si imi zice ca el glumeste dar mereu face asa... daca imi reproseaza mie ca il insel cu baietii este posibil ca sa faca el asta? eu nu stiu ce sa mai cred... oare mai vrea sa fie cu mine? multumesc

Răspuns Câştigător
| Dara a răspuns:

Draga, nu stiu de ce suporti un individ de genul asta? E un magar si e clar ca nu te respecta. Iti cere tie socoteala pentru ceea ce face el (de fapt), doar sa nu intri tu la banuieli si sa il iei la intrebari. Astfel de oameni au un nume... unul nu prea frumos. Nu stiu daca mai vrea sa mentineti relatia, dar ar fi foarte bine sa il gasesti odata in toane mai bune si sa stai de vorba - calm - in felul acesta ii poti spune ca nu iti plac "glumele" pe care le tot face, il poti intreba cum vede el lagatura voastra, ce asteptari are de la tine si ce are el de oferit in aceasta relatie. Pentru ca in dragoste e nevoie de doi, nu se poate ca unul sa iubeasca si celalalt sa isi bata joc. Insist sa fii calma cand vei discuta cu el, pentru ca altfel nu vei rezolva nimic. Succes.

12 răspunsuri:
| albastrel a răspuns:

Scuze ca iti spun dar... prietenul tau e un idiot! e clar ca te inseala! asa ca fi desteapta si lasa-l! meriti pe cineva mult mai bun!

| BUBULINA a răspuns:

Asta o poti numi tu relatie?
in orice caz nu este o relatie serioasa nici macar 1 %

| elyssa20 a răspuns:

Eu nu stiu cum suporti jugnirile si bataia de joc, mai bine spune pas si gata bafta.

Răspuns utilizator avertizat
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Sadic om, trista relatie!

| CevaNormal a răspuns:

Salut sigur ca te inseala si pentru el esti doar o jucarica, care mereu trebuie sa stea in casa, sa nu vb cu nimeni, si sa fie fidela pina la moarte. In primul rand prietenul tau este un animal, care se iubeste numai pe sine, si nu te respecta deloc. Vezi si tu ce faci mai departe. pa

| monyk a răspuns:

Buna, sti ca bate apropouri cum ca l-ai insela...nu se face asa ceva, mai ales daca nu e adevarat, sti ca hotului ii este frica sa fie furat... el daca te iubeste ar trebui sa aiba mai multa incredere in tine, sa te caute cat mai des, oricat de ocupat ar fi, pentru persoana iubita mereu iti faci timp daca chiar te intereseaza, vb cu el si spune-i sincer ca nu iti place modul sau de a se purta, daca te iubeste, se va schimba pentru tine.

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Mereu are treaba, la msj nu raspunde, o data e aici, o data acolo? E destul de aiurea. Da, eu cred ca e posibil, daca nu va prea vedeti. Mda.cum zice si monyk, mereu iti faci timp pentru persoana iubita. Ai grija cu el. sfatul meu este sa vorbiti, sa clarificati situatia.

Daca vezi ca nu merge. nu are nici un rest.

O seara placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu esti rezerva.de regula ei isi vad de viata siguri ca undeva este una carei asteapta.cuminte si rabdatoare ca penelopa lui ulisse.si ce? nu e asa? iar cu inselatul si acuzatiile...sa stii si sa tii minte ca e valabil in toate timpurile; hotului, de hot ii e frica.

| gheorghita a răspuns:

Poate ca vrea sa-si petreaca mai mult timp cu prietenii lui dar nu vad de ce nu ti-ar spune chestia asta. Poate ca esti prea geloasa. iar faza cu baietii poate vrea sa te chinuie un pic. Nu stiu ce sa-ti zic dar cred ca ar trebui sa ai incredere in el si sa-i spui ce te deranjeaza si sa-l intrebi daca are pe altcineva Iar daca va rade sau iti va spune sa il lasi in pace cu chestiile astea inseamna ca are ceva de ascuns parerea mea. Ce sa spun Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| julieta a răspuns:

Posibil sa aiba pe altcineva si poate incerca sa arunce pe tine diverse lucruri(ma refer la faptul ca zice ca te vede prin oras cu diversi baietii) poate, poate recunosti ceva ce el nu stie, iar relatia sa se intrerupa din cauza ta si nu a lui. ok sunt de acord cu intalnirile doar cu amicii sai si iesirile la biliard s. a dar de fiecare data la fel, aceleasi scuze.cat dureaza sa scrie un msg?! daca intr-adevar te iubeste ar putea sa-si faca timp pentru a raspunde la msg sau pentru un apel de 2min...prietenul meu imi spune de fiecare data cand iese cu amicii lui, iar daca nu imi rasp la msg si apeluri inseamna ca s-a intamplat ceva... dar mereu isi face timp pentru un msg cat de scurt ar fi el.incerca sa stati de vb, cu privire la relatia voastra s. a puneti la punct toate lucrurile care va displac, asta in caz ca vrea sa continue relatia cu tine.si nu face aceste lucruri pentru a-ti da de inteles ca relatia nu ar trebui sa mai continuie.bafta