Da cred din cate zici pare sa te placa sau poate sa faca misto. Eu zic sa-l intrebi chiar tu pe el si sa lamuriti situatia. Daca tu inca-l mai iubesti si el da te iubeste impacati-va!
Orice e posibil nu sunt eu psiholog, dar vrea sa dovedeasca ca tu il iubesti. Adica sa vada toti ca esti fraier, asta cred eu ca baiat.
Mai si eu fac chestii asemanatoare cu fosta, ma rog, am facut .Acuma mi-au mai venit mintile la cap.
Dar o faceam din plictiseala si cum nu aveam alta "vrajeala", flirtam cu ea. Ea imi raspundea la flirt cu flirturi, eu eram happy, ea isi facea iluzii, mi-am dat seama ca ea vrea sa ne impacam.Eu nu vroiam.Imi convenea mai mult asa, adica fara obligatii da cu "vrajeala".
Daca il intrebi s-ar putea sa o coteasca sa incerce sa iti zica cuma frumos ca nu vrea.Findca sunt fer convins ca ii convine asa.
Priveste si tu partea plina a paharului. E mai fain asa. Fara obligatii unul de celalalt. Daca tu ai avea prieten si el prietene ati o specie de amanti.
Toate experientele sunt frumoaseAsa ca experimenteaza, sau daca ajungeti la un alt nivel sexperimenteaza.
Succes!
beausingurlamasamea întreabă: