| TDGMeebu a întrebat:

Buna!
De luni am inceput sa vorbesc foarte mult cu fostul meu prieten. Practic... flirtam.
Totul a inceput de la un subiect banal: Coca-Cola
Acum cateva luni i-am cumparat o cola laughing
Si de atunci il tot frec pe creier ca nu mi-a platit`o laughing
El imi raspunde in genul:
-Vrei bani?
-Daca esti nevoit sa platesti...
-Un pup pe obraz laughing
-Chiar crezi ca scapi tu?
-Da. Te sarut si gata. Scap.

Acuma, intrebarea mea este: Cumva ma place? raised eyebrows
O prietena s`a oferit sa-l intrebe.
Nu prea sunt de acord, dar ea nu se razgandestestraight face
Dar inca nu l-a intrebat. S`ar putea sa-l intrebe in seara asta.

5 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Da thinking cred din cate zici pare sa te placa sau poate sa faca misto. Eu zic sa-l intrebi chiar tu pe el si sa lamuriti situatia. Daca tu inca-l mai iubesti si el da te iubeste impacati-vabig grin!

| candycarrie a răspuns:

Intreaba'l asa cute " tu ma placi cumva?waiting smug" eu asa fac tot timputhinking si mergelaughing

| vinty a răspuns:

Orice e posibil nu sunt eu psiholog, dar vrea sa dovedeasca ca tu il iubesti. Adica sa vada toti ca esti fraier, asta cred eu ca baiat.

| lawn a răspuns:

Love is in the air!

| datoo a răspuns:

Mai si eu fac chestii asemanatoare cu fosta, ma rog, am facut big grin.Acuma mi-au mai venit mintile la capbig grin.
Dar o faceam din plictiseala si cum nu aveam alta "vrajeala", flirtam cu ea. Ea imi raspundea la flirt cu flirturi, eu eram happy, ea isi facea iluzii, mi-am dat seama ca ea vrea sa ne impacam.Eu nu vroiam.Imi convenea mai mult asa, adica fara obligatii da cu "vrajeala".
Daca il intrebi s-ar putea sa o coteasca sa incerce sa iti zica cuma frumos ca nu vrea.Findca sunt fer convins ca ii convine asa.
Priveste si tu partea plina a paharului. E mai fain asa. Fara obligatii unul de celalalt. Daca tu ai avea prieten si el prietene ati o specie de amantilaughing.
Toate experientele sunt frumoasewinkingAsa ca experimenteaza, sau daca ajungeti la un alt nivel sexperimenteazahee hee.
Succes!winking