Se intampla dese ori sa te atasezi de o persoana pe care o cunosti virtual.
Nu conteaza neaparat fizicul, daca are acel ceva ce te atrage, asta poate face totul.
Mai bine vorbeste deschis cu el, zi-i ce ai pe suflet. Intreaba-l de ce v-ati distantat asa cand voi imparteati totul prin vorbe.
Multumesc de comentariu!
Asi vrea sa vorbesc deschis cu el,ba chiar pana sa devina asa de rece si distant,imi planificam sa vorbim despre acest subiect,insa dupa toate astea mi-a fost cu mult mai teama,deoarece acum il pot pierde din prima la cum se poarta cu mine acum,si nu as vrea asta,m-am atasat prea mult de el si tocmai am mai trecut din nou printr-o perioada proasta,pentru ai mai putea suporta decizia.
Sunt complet derutata, mai ales ca am mai vorbit asa la misto ca sa zic de iubi/iubita si tocmai cu ceva timp in urma refuzase o fata, oare a fost din cauza mea, pentru ca poate mai tine la mine sau prin simplul fapt ca pur si simplu nu vrea sa aiba o relatie cu ea.
Nu stiu ce sa cred.
Mai iti poti da cu parerea si aici, te rog.
E o perioada mai proasta din viata ta, cum cu totii le avem, dar o sa treaca.
Incearca sa ai o activitate, sa nu ai timp sa te gandesti asa mult la tot ce ti se intampla.
Aici treaba cu fata aia pot fi ambele variante la care te-ai referit si tu, inca nu stii ce e in mintea lui, dar afla singura de la el.
Am uitat sa scriu ca dau fundita celui mai bun comentariu cu un sfat (si va rog cat mai repede simt ca-l pierd ). :*
I-asi spune,da acum vrei sa vezi o coincidenta si mai bizara,am citit o intrebare in timp ce ma uitam printre cateva ca sa raspund, si sa vezi ce scria, da nu mai stiu chiar tot, si era utilizator anonim "Sunt baiat, am 17 ani...de aici nu pre mai stiu exact cum a mai scris el,dar a spus ca s-a imprietenit cu o fata si ca la inceput totul era funny si misterios, dar dupa cateva zile a inceput sa se plictiseasca si ca vrea sa"scape" de ea, si i-am dat chiar eu un sfat, oare era vorba chiar despre mine ca mare coincidenta e si sa dau chiar eu de intrebare, sau chiar el era si vrea sa nu mai vorbib pentru ca zice el ca il place si nu mai are chef sa ste sa vormeasca cu ea?
Prea mare coincidenta ce zici?
Da e coincidenta cam mare dar vb cu el asa e cel mai bine.
Ok! Multumesc! Acum ce-o fi o fi si gata, ca m-am saturat sa ignor toti baietii din cauza lui, o sa creada ca-s egoista.
Ok fa cea ce simti daca vrei lasa-mi adresa de facebook sa mai vorbim.
Bine! Multumesc ca vrei sa ma ajuti!
https://www.facebook.com/oprisor.stefania
Poti sa imi dai u cerere ca pe mine nu ma lasa :(daca vrei https://www.facebook.com/#!/mihai.herea.5
Trimite-mi un mesaj pe fb cand esti disponibil, te rog, nu vreau sa te deranjez.
(-de obicei pe mine ma poti gasi cam de la 20-20 si ceva, pana pe la 22, sau chiar 12, depinde cat de obosita sunt, sau daca am ceva de facut)