anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! De o luna ies cu un baiat. Nu am oficializat relatia, dar ne comportam ca și cum am fi intr-una. La un moment dat vorbeam de foști, și eram curioasa cu cine a fost. (S-a despărțit acum 3 luni). Mi-a aratat-o pe Instagram și am vazut ca inca se urmăresc. L-am intrebat dacă mai vorbesc și mi-a spus ca nu mai au nicio treaba. Intr-o zi, eram lângă el și l-am observat cum se uita la un story de al ei. I-am spus sa-i dea unfollow dacă nu mai e nimic între ei, pentru ca oarecum ma deranjeaza, dar nu a vrut și tot continua sa zica ca ei nici nu vorbesc. Ar trebui sa ma îngrijorez?

14 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Ar trebui sa te ingrijoreze din momentul cand intrati intr-o relatie oficial, atunci da deoarece nu mai ai ce cauta sa urmaresti fostul partener, block la tot, orice portita lasa urma pentru conversatie intre ei, si daca ai decis sa nu mai ai de aface cu acea persoan nu ar trebui sa fie o problema sa o blochezi.
Dar din moment ce nu aveti nimic oficial inseamna ca inca va jucati, e alba sau neagra, te plac sau nu te plac, cand e gri ca in cazul vostru ce mai asteptati, alti potentiali parteneri cu care vorbiti prin mesaje? Ori deveniti seriosi amandoi ori vor continua situatile de genul care nu duc intr-o directie buna.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Da. Pentru că nu ai niciun drept să controlezi ce face el.

| simina2404 a răspuns (pentru mihai69):

Nu controlez nimic. Tu ce ai face in locul meu?

| mihai69 a răspuns (pentru simina2404):

Mi-aș vedea de treabă și în niciun caz nu mi-aș băga nasul prin telefonul / calculatorul etc. al partenerului.
Nici nu i-aș spune cu cine să stea de vorbă etc.

| dullcat a răspuns:

Buna.Din moment ce relatia nu este oficiala, pentru ce sa iti faci griji?

| simina2404 a răspuns (pentru dullcat):

Pentru ca ne cunoastem ca sa avem o relatie, și voiam sa fiu sigura ca e pregătit. Dar îmi da de gândit faptul ca inca e prieten pe rețelele de socializare cu ultima fata cu care a fost

| dullcat a răspuns (pentru simina2404):

Mna, nu putem sti cu exactitate daca inca tine la ea sau e un follower in plus la lista lui.

| Miruna333 a răspuns:

Este clar, inca traieste in trecut

| antonioger a răspuns:

E mai complicat, adica conteaza cat de lunga a fost relatia anterioara si motivul despartirii, despre aceste lucruri nu ai spus nimic. In ceea ce priveste ingrijorarea ta, la fel tine de cat de des il vezi preocupat de statusul fostei iubite, si aici nu ai dat detalii. Deci daca sa te ingrijorezi sau nu eu n-as putea raspunde din informatiile pe care le-ai expus.

| ALlex12727272 a răspuns:

Încă o mai iubește simte ceva pentru ea Daia nu poate sa o șteargă nu te ai prins și tu? Lăsa l și găsește altul eu așa zic.

| simina2404 a răspuns (pentru ALlex12727272):

Dar a zis ca nu are treaba cu ea, nici nu vedea un viitor cu ea, și tot nu accepta sa o șteargă. Asta mi se pare dubios