| Ahb a întrebat:

Buna!
De o saptamana am o secretie/scurgere alba din vagin. E abundenta uneori am impresia ca m-am patat, ea ca un lapte. Uneori ma chiar mananca. De obicei faceam dragoste neprotejat cu prietenul meu. dar de vreo 2 saptamani o facem protejat. Ce ar putea fi? Ce tratament sa fac? Cum as putea sa scap?sad
Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Se cheama candida. Spalate 3 zile cu bircabonat, 2 linguri la 2 litri de apa si te speli cu irigatorul in vagin. Si nu, nu este normal daca scurgerile sunt abundent galbui, si sau urat mirositoare/ scurgere branzita. si pentru mancarimi nizoral crema local de 2 ori pe zi!

| Ahb explică (pentru Azµre):

Multumesc mult pentru raspuns

Si 2 litrii trebuie?

| Azµre a răspuns (pentru Ahb):

N-ai pentru ce fa cum ti-am zis spalate cu bicarbonat si da-ti cu nizolral pe unde te mananca si o sa treaca de spalat te speli 3 zile apoi pauza si daca mai e nevoie te mai speli odata la o saptamana. iar cu nizoralul cel putin 7 zile dai cu crema si trece happy. te-am pupat ai grija de tine

La farmacie a spus ca nu are nizoral, dar mi-a dat clotrimazol. e bun?

Foarte bun, este foarte bun, chiar mai bun ca nizoralul am vrut sa zic si clotrimazol da am zis sa nu te bag in ceata happy doar ca cu asta faci 14 zile in loc de 7

Funda big grin

Mersii mult big hug!

| Elaela520 a răspuns (pentru Azµre):

Am si eu niste secretii, doar ca la mine sunt transparente, le am deja de vreo 4-5 ani, acum am 15 ani,citesc pe net foarte multe imformatii,si-mi intra in cap fel de fel de prostii,am mers la medic,mi-a zis cai ceva normal,ca le voi avea toata viata,dar de la o vreme am dureri in uter,poate ca e de la raceala am fost racita!,nu stiu,sa nu fie ceva strasnic,nu am incredere in medici, sunt zodia fecioara, imi prea bat capu de sanatatea mea!, tin sa mentionez ca sunt virgina!
imi place manera ta de a gindi, de aceea si as vrea sa'mi dai vreun sfat ))

14 răspunsuri:
| Bybyutzzzz a răspuns:

E ceva foarte normal, se intampla la toate fetele si n-ai cum sa scapi de ea, plus ca daca ai incerca vreun tratament sa stii ca ti-ar afecta sanatatea

| Ahb explică (pentru Bybyutzzzz):

Inainte aveam normal, da eram cam transparenta. nu asa ca un zar.

| Bybyutzzzz a răspuns (pentru Ahb):

Oricum, si mie mi s-a mai intamplat sa fie asa, nu ai de ce sa te ingrijorezi

| Ahb explică (pentru Bybyutzzzz):

Atunci sa nu imi fac griji?

| Bybyutzzzz a răspuns (pentru Ahb):

Da, chiar nu ai de ce sa iti faci griji

| Lia09 a răspuns:

Nu mai lua tratamente dupa ureche! Mergi la un medic ginecolog, el este cel mai in masura sa te sfatuiasca ce sa iei, bineinteles dupa un control!
Mai tarziu vei da in complicatii si cine stie la ce se va ajunge. Nu te juca cu focul si ai grija de sanatatea ta!
E foarte posibil sa ai candidoza si sa-ti trebuiasca un tratament corespunzator!