| macovei1roxana a întrebat:

Bună...
De o vreme am sanii cam moi și lăsați, mama mea crede ca am întreținut relații sexuale cu cineva și vrea sa ma duca la un control ginecologic. Eu nu am făcut nimic, doar m-am masturbat o perioada (vreo 2 luni de 2 ori pe săptămână, pe clitoris, fără penetrare)... Am 14 ani. Și am 2 întrebări, Credeți ca sanii mei s-au înmuiat și s-au lăsat de la asta? Si. Dacă m-ar duce la control s-ar vedea ca m-am masturbat?

Răspuns Câştigător
| Valentina8 a răspuns:

Iti raspund si aici cu acelasi mesaj

Te sfatuiesc sa te interesezi bine de ceea ce inseamna "sa fi dusa la ginecolog si sa se afle daca ai intretinut sau nu relatii sexuale"
Spune i linistita sa te duca ca nu se va intampla nimic laughing In primul rand niciun ginecolog nu va putea garanta daca o fata e sau nu virgina iar asta din cauza tipului fisiologic al himenului care poate fi largit, inexistent, sau foarte elastic, care se poate rupe in urma unor exercitii fizice sau a introducerii tamponului.
In plus testarea virginitatii incalca drepturile umane.
Organizatia Mondiala a Sanatatii dar si cea a Natiunilor Unite condamna aceasta procedura.
Virginitatea e un concept social, religios si cultural, nicidecum medical sau stintiific.
Deci nu-ti fa griji laughing Spune i linistita daca vrea sa te duca, sa te duca, nu doar ca nu se va intampla nimic dar ii si dovedesti ca nu ti e frica caci "nu ai facut nimic".

1 răspuns:
| Ofiintă a răspuns:

Nu are legătură una cu alta, sânii se lasă din alte cauze.
Masturbarea este o activitate firească, nu o să își dea seama
nimeni de asta.
Sugerează-i mamei tale să se mai documenteze înainte să te streseze cu niște informații total eronate.