| Roxii_9434 a întrebat:

Buna!
De putin timp m-am mutat in bulgaria si m-am indragostit de un baiat, fratele cumnatei mele.
Vreau sa inteleg daca si lui ii place de mine.
Daca privirile noastre se intalnesc el zambeste, deseori ma priveste, e atent cu mine, un pic timid etc etc.

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Este bine ce a zis @nana, as adauga un singur lucru, aveti grija de partea spirituala, pentru ca relatia voastra sa fie intarita de Dumnezeu.
Domnul fie cu voi.

| nana a răspuns:

Salut Roxii. Hi! Aburii iubiri si cupidon v-a lovit la fix pe amandoi. Daca terenul spre el este liber si nu rupi alta relatie, si din puctul tau cat si al lui, gata jucam la nunta? Am glumit. Este semn de placere reciproca si de ce nu si alte sentimente. El este mai timid, pentru ca santeti in primul rand din popoare diferite si din bun simt si buna crestere nu vrea sa intelegi gresit vreun gest sau un cavant. Mai rara baieti cu un caracter asa nobil ca al lui. Felicitari si nu scapa din mana un asa baiat cu bun simt si care gandeste inainte sa scoata vreun cuvant sau sa faca un gest gresit, pentru a nu te deranja sau jignii. Felicitari si la o iubire sincera, curata si frumoasa. Pup.
nana

| Roxii_9434 explică:

Ok!
Doamne ajuta!