| Madyupsik a întrebat:

Buna de trei ori incerc sa reiau relatia de la inceput cu acelasi baiat. Si de fiecare data acelasi lucru de 3 zile totul e ok. Apoi el nu imi scrie, nu ma suna, uita de mine, il sun nu raspunde. Si azi l-am intrebat,, Hey nu vrei sa mai fim impreuna,? Nu inteleg de ce te porti asa" la care mi-a raspuns,, Nu pot sa iti raspund la asta" si atit nu mia mai zis nimic. Ce sa fac sincer sunt confuza si nu inteleg de ce procedeaza asa. Il iubesc enorm dar nu stiu ce sa fac sa fie totul bine. Fundita

2 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Să discuți cu el față în față și să-i spui ce simți pentru el, te ascultă bine, dă semne că nu-i pasă, spune-i că tu îl iubești, ții la el, dar să nu te mai rănească așa. Altceva ce să faci? Îți place să-și bată joc de tine? Discută cu el vezi ce zice, se poate bine nu se poate iar bine. Dragoste cu sila nu se poate.

| Petrica44 a răspuns:

Buna! Sfatul meu este sa-ti cauti altul si sa-l uiti cat mai repede. Spui ca-l iubesti, te cred, dar omul asta ori are pe alta, ori n-are chef de tine! Cum adica nu-ti poate raspunde la cele doua intrebari? Minte cu nerusinare...Lasa-l si cauta-ti altul.Atat timp cat iubesti pe cineva, ii raspunzi aproape instantaneu, este precum un reflex neconditionat.