Deci,el face asa pentru ca s-a obisnuit ca il ierti mereu si ca te impaci cu el.cand stati despartiti i se face dor de tine si de aia te cauta, apoi vede ca il ierti si iar isi ia lumea in cap, uita cum era fara tine.nu-i mai acorda atentie, fii indiferenta sau pune piciorul in prag.
Buna! In primul rand e clar ca nu mai stie nici el ce vrea, nu mai simte nimic. Poate ca a acceptat sa va impacati doar din obisnuinta si... prostie. Recent am scapat si eu din asta, plus ca am suportat multe jigniri, vorbe urate, fapte de prost gust, mai bine zis un comportament mizerabil. Din pacate am inteles prea tarziu ca nu se mai poate si ca el e un om de nimic! Si... esti confuza?! Sa fii sigura ca nu mai vrea nimic, mai bine nu-l mai cauta, cel mult da-i un mesaj si ii spui ca nu se mai poate, ori se hotaraste ori ciuss . Sa fie sanatos, nu merita sa-ti bati capul cu cineva ca nu merita, crede-ma. Tu trebuie sa-ti bagi ideea asta in cap : nu mai merita, nu mai tine la mine si merg mai departe, am dreptul sa fiu iubita si sa fiu fericita langa cineva care merita. Sper sa ai curajul si toate puterea din lume sa faci asta. Ai grija de tine.
Ai facut tot ce ai putut sa faci.
Nu poti doar tu sa te implici, iar el sa te ignore. E evident ca nu te merita.
Profita de iubirea pe care o porti.Cel mai bine e sa iei o pauza, sa analizezi lucrurile si sa vezi daca el va face ceva. Daca va incerca sa te impace, daca ii PASA.
Mult succes.
Trimite-i un mesaj in care sa ii spui: Vad ca nu merge intre noi 2 nu are rost sa stau aiurea cand mai sunt o gramada de baieti. Dupa care asteapta o zi sau doua si sigur te va suna. Va vedea ca nu toata indiferenta asta o pui la suflet si ca poti sa faci ce iti doresti. Un baiat trebuie convins ca fata cu care ar putea fi nu e limba dupa el. Dar daca nu e asa ai putea incerca sa dai de prietenii lui sa vorbesti cu ei sa ii tragi putin de limba sa vezi k iti spun si ei. Oricum nu are rost, iesi si tu cu amicii distreaza-te.
Poate el vrea sa mai asteptati putin pentru a avea o relatie. Si mie mi s-a intamplat si acum am o relatie cu el. Fundaa
Ai o discutie cu el si daca tot nu da semne ca vrea sa fiti impreuna, atunci nu mai ai ce sa faci.