Esti tu mai emotiva si de aia ti se intampla asta.
Ai grija, ca de ti se intampla asta de mai multe ori cu acelasi baiat, o sa creada ca-l placi si o sa te trezesti cu o invitatie.
Poate e doar un tic si la fel cum a aparut asa va si disparea. Sau poate ti se intampla doar cand te uiti la un baiat pe care il placi mult.
Se numeste neincredere insine. tie frica de o relatie, tie frica ca poate va despartiti si ca vei suferi cel mai mult.
Respira decateva ori cand mai patesti si nu te mai uita lin ochii lui ci in piept (pentru inceput)
Te emotionezi prea tare, eu zic sa nu te mai stresezi atat. Gandeste-te ca areti super si din cauza asta se uita toti dupa tine, ca ii poti pune pe toti la picioare daca vrei, asa ca lasa emotiile de-o parte.
Da mi se intampla sa patesc asa cu baietii care imi plac.Si nu, nu mi se intampla sa mai si alte am reactii pe care nu le pot controla.In general patesc asa doar cu baietii apropiati de varsta mea nu si cu alte persoane.Multumesc mult pentru sfaturi, am sa incerc si sper sa dispara
E posibil sa fie un atac de panica pe care il resimti cand esti nesigura pe tine. se mai intampla si in alte cazuri sa ai reactii pe care nu ti le controlezi?
dar sa nu te sperii. trebuie sa te gandesti ca esti o tipa misto si de aia se uita si gandeste-te cu un pic de indiferenta, dar suficient cat sa te faca sa te simti bine
HappynewCenusa întreabă: