Cand chiar iubim o persoana, ne este greu sa vedem cine este ea cu adevarat. Pur si simplu nu vrem sa acceptam ca persoana aceea nu este cine credeam noi si de multe ori gresim facand acest lucru. Cum tu il iubesti ..simti nevoia sa il cauti, corect? daca si el ar avea aceleasi sentimente ..ar face la fel. Nu vreau sa te superi, dar ar fi bine sa iei in calcul si faptul ca doar a vrut sa il accepti si atat. E greu ...stiu, dar cel mai bun lucru pe care il poti face este sa incerci sa iti iei gandul de la el ..si asa astepti sa faca el primul pas. Daca o sa il faca. Succes. Stiu prin ce treci si nu e deloc usor!:*
De asta nici nu am mai incercat să mă mai interesez de el, chiar dacă mi-a fost si incă imi este greu să-l astept ca de fiecare dată când pleacă. pentru că nu este prima oara cand o face . O sa astept, o sa astept dar oare pana cand ...si daca ii pasa cu adevarat de mine ma va cauta ... dar daca nu o va face cred ca o sa-l las in pace sa-si vada de "treburile" lui , de curand am observat ca sunt mai importante decat relatia nostra ~x(..deja mi-au dat lacrimile. oricum multumesc de sfat