| Hayley_4890 a întrebat:

De vreo 1-2 luni prietena mea, care e mai mare cu 3 ani decat mine, e cu un coleg de-al ei. Ea a mai fost si cu alti baieti in timp ce lui ii placea de ea. M-am imprietenit si eu cu, colegii ei, in conferinte, la scoala etc.Inainte sa fie prietenul ei, el imi tot lasa commenturi pe faebook, glume, radeam nu commenturi gen" frumoaso, draguto ". Pur si simplu radeam la fel si pe messenger.Cum bagam o poza sau postam ceva hop si el spunea ceva amuzant.Am vobit odata cu el de la 1-2 pana la 4 dimineata, desigur la o poza de pe facebook dar si cu un coleg de al lui.Acum ei sunt impreuna, si el continua la 1-2 poze sa commenteze la mine, si intr-o seara prietena mea era nervoasa si am intrebat-o de ce si a zis ca e pentru ca baiatul tot comenteaza pe facebook ca nu-i scapa nimic, dar nu stiam ca se referea la mine. Peste cateva zile sa intru si eu pe profilul lui si nu il mai aveam la prieteni.Am intrebat-o si a zis ca nu ea i-a zis sa ma stearga si ca el a sters mai multi prieteni. Dupa alta prietena, care e prietena si cu ea mi-a zis ca in conferinte fara mine ca fata respectiva ii spunea baiatului ca ce tot aduce vorba de mine. Dupa 2 -3 zile nu il mai aveam nici in lista de messenger.Ieri am iesit afara noi 3 fetele si baiatul si un coleg de-al lor. Am observat ca se tot holba la mine baiatul acela, si cand ma uitam nu se mai uita. A facut asa de vreo 2-3 ori. Sper ca ati inteles ceva.So? ce trebuie sa fac? Ce inseamna asta?

5 răspunsuri:
| rox13yy a răspuns:

Asteapta sa vezi cum evolueaza relatia lor, inca nu te baga intre ei. poate ea e geloasa sh nah lucrul acesta o face sa fie asa posesiva.mai lasa sa treaca putin timpul

Răspuns utilizator avertizat
| ingerashhhh a răspuns:

Sa il lasi naibii pe toti,daca fata asta tinea la tine catusi de putin acum nu era nu altul si nu iti reprosa anumite lucruri,da-l dracului si pe colegul ala,ea se crede ca daca e mai mare, e mai smechera si poate sa isi bata joc, dar tu nu permite asta.Ciaio ciao ai grija de tine

| Hayley_4890 explică:

Aaa,nu nu voiam sa ma bag. Voiam doar sa stiu ce se intampla. Voiam sa adaug ca el e mai timd in fata.Ei abia daca se pupa pe obraz in fata noastra etc o mangaietura, Si cand ea ii spune ca i liubeste fe Facebook sau oirunde el pune doar emoticoane sau rade.

| Hayley_4890 explică:

Si faza e ca ni suntem prietene bune, putea sa aiba incredere in mine.nu am facut nimic sa nu aibe