| darkprincesskiss a întrebat:

De vreo 2 saptamani am intalnit un baiat pe care il simpatizes si as vrea sa am o relatie cu el dar el inca sufera dupa fosta iubita (de care s-a despartit cam de vreo luna jumatate dar ea de o luna pana sa se desparta era cu alt baiat) si zice mereu ca nu stie ce sa mai faca si ca e suparat si zice ca nu stie daca e gata pentru o noua relatie. Am incercat sa ii fiu alaturi sa vorbim mai mult dar tot nu da semne sa ii treaca. Ce sa fac? Va rog dati-mi un sfat.
Dau fundita

3 răspunsuri:
| hhhapciuuu a răspuns:

Consoleaza-l in continuare. cand va fi pregatit isi va aduce aminte cine i-a stat alaturi si te va iubi la momentul potrivit happy

| darkprincesskiss explică (pentru hhhapciuuu):

Nu stiu ce sa ii mai zic ca sa-l consolez orice i-as zice el imi zice nu stiu ce sa fac. Si cand il intreb ce faci el imi zice nu stiu

| ILoveMI a răspuns:

Tu chiar nu ai alta treaba decat sa fii mama ranitilor?
Mie sincer barbatii de genul asta mi se par patetici. Dar e doar parerea mea personala.
Tu poti incerca sa il fortezi sa faca lucruri care nu ii sunt neaparat caracteristice. Scoate-l in natura, in afara orasului, la sarit cu coarda, la film, la orice tip de activitate care sa va dea prilej sa vb si de altceva in afara de fosta.