| Bbee a întrebat:

Buna, de vreo jumatate de an, nu ma mai inteleg nicicum cu pr meu. De fiecare data asteapta sa-l sun eu, si cand vorbim imi zice ca e obosit si ca vrea sa doarma, el lucreaza de dim pana seara. Acum de 2 zile i-am zis ca plec in alta tara ca nu mai am pentru ce sa raman aici si a inceput sa planga si sa-mi zica sa nu plec si de astea. Mi-e greu si mie sa plec, ce sa fac? Parerea voastra care e? Mshappy

3 răspunsuri:
| Daysukki a răspuns:

Omule,mai spart.tu n-ai cap? si ma rog tie, in alta tara ce faci? aici nu ai pentru ce ramane hmmm? nu vezi ca te minti si pe tine? ai zis ca nu ai pentru ce ramane, atunci de ce ne ceri parterea? pune-ti intrebari de tot cctu'. gome gome da n-ai ratiune deloc.pa.

| Karisma a răspuns:

Parerea mea e ca intr-adevar te place si cind il sunai intr-adevar era obosit.Nu e usor sa lucrezi de dimineata pina seara. Poate gasesti o solutie pentru a ramine, caci daca pleci te asigur ca nu iti va fi usor sa-l uiti.Bafta! Funda?

| ignore a răspuns:

Pai dc sa pleci? doar pentru el straight face nu ai si tuh alte pers pentru care sa ramai.
eu cred ca tuh esti f stresanta e normal sa fie obosit si tuh tot il suni sa il enervezi nasol.