| BabyGirl06 a întrebat:

de vreo luna il tot visez pe baiatul pe care il plac. Adica eu il plac pe el, nu stiu daca simte si el la fel, dar in fiecare noapte visez ca suntem impreuna, ca vorbim, el imi zice ca ma iubeste... O fii vreun semn ca ma place si putem fii impreuna, sau imi e pur si simplu dor de el? Vreau sa zic, de ceva timp nu il mai vad atat de des ca inainte, il vad numai la scoala cand trec prin fata clasei lui. Va rog sa ma ajutati crying

3 răspunsuri:
| Natyzzza a răspuns:

E posibil sa fie un semn dar cu presupusu nu merge... vorbeste cu el pe mess sau la scoala unde vrei tu si intreaba'l daca si el simte ceva pentru tinewinking succes!love struck

| Sophiee a răspuns:

Il visezi pentru ca te gandesti foarte mult la el, si visezi ceea ce ai dori sa se intample.Iti dai seama cand un baiat te place din comportamentul lui.nu ai specificat daca el te cunoaste, sau doar tu il cunosti pe el.in cazul in care te cunoaste,iti zambeste,iti vorbeste,iti face complimente, propuneri, atunci inseamna ca te place si ati putea fi impreuna happy

| ValyCoolBoy a răspuns:

Deci daca u il placei si nujty daca el te place... mai bine ai incerca sa te dai la el si sa vezi daca el te place cum il placi u. Deci mai pe scurt ar trebui sa il intrebi...winking Altfel o sa ramai marcata ca nici macar nu ai incercat sa vezi ce simte el pentru tine>big grin