| anonimusspartacus a întrebat:

Buna de vreo luna mi-am incepy viata sexuala si prietenul meu ma tot roaga sa stau si eu deasupra lui dar mie imi e rusine si frica pentru ca nu stiu ce sa fac cum sa reactionez cand sunt deasupra lui pana acum am facut doar o pozitie (el deasupra mea) as incerca si altele dar imi e frica ca nu o sa stiu ce trebuie sa facsad ajutati-ma pls

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Off,ia-o ca pe ceva amuzant de facut, ca pe o experienta noua si nu te mai gandi la experienta pe care nu o ai. Dupa 1 luna de sex (chiar si ani), nu poti spune ca stii Kamasutra pe derost.

8 răspunsuri:
| Picasso a răspuns:

Dai din funduletz, nk mai muult!

| Lummy a răspuns:

Lasa-te purata de val.nu te gandi la rusine, gandeste-te ca il iubesti si ca si el te iubeste:X

| Buttercup30 a răspuns:

Pai daca nu vrei deloc,nu o face.Dar ar trebui sa incerci.
Tu doar stai pe el, si o sa te indrume el si ce sa faci, si cum sa te misti.Cum a facut-o si pana acumwinking
Curaj!

| candygirl a răspuns:

Trebuie doar sa te misti in sus si in joshee hee. oricum cred ca si el o sa te tina cu mainile de solduri si o sa te miste cum ii place pana cand te obisnuiesti tongue.

| diesel94 a răspuns:

Pai urcate peste el si nu e nevoie sa faci tu, sa faca tot el ca se poate

| Baddboy a răspuns:

Hai ca te invat euwinking

| moriordie a răspuns:

Lasa totul sa vina de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii mai serioasa cu frica si cu rusinea ta.E ca un dans caruia deja i-ai invatat pasii.Nu trebuie sa faci decit sa te lasi condusa daca nu stii ce ai de facut.Ritmul se impune de la sine.